★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

ING Opstalverzekering opzeggen

Zeg hier direct ING Opstalverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

ING Opstalverzekering opzeggen werkt als volgt

ING opzeggen

Wil je een verzekering van ING opzeggen? Dan ben je bij opzeggen.nl aan het juiste adres! Vul de ontbrekende gegevens in en jouw opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van ING per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je je ING verzekering direct online opzeggen? Dat kan ook. Gebruik hiervoor verzendservice. Wij regelen het opzeggen bij ING voor je en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.

Aangetekend verzenden ING

Wil je zekerheid dat jouw opzegbrief bij ING aankomt? Dan kun je gebruik maken van onze aangetekende verzending. Iedere maandag sturen we de aangetekende stukken naar ING. Via PostNL. Zodra we alle stukken hebben aangeboden bij PostNL, ontvang je van ons een e-mail met daarin de link om jouw zending te volgen. Meestal is de status op dinsdagochtend al aangepast naar 'afgeleverd'. Zo makkelijk is aangetekend verzenden via opzeggen.nl. Je hoeft niet naar het postkantoor, je kunt opzeggen eenvoudig en volledig online regelen. Soms komt het voor dat maandag de verzending niet uitgevoerd kan worden, bijvoorbeeld op feestdagen. Wanneer de zending op maandag niet lukt, dan worden de aangetekende stukken op de eerstvolgende werkdag alsnog verzonden.

Opzeggarantie ING

Voor steeds meer organisaties - en ook voor ING Verzekeren - biedt opzeggen.nl opzeggarantie. Maak je gebruik van onze opzegservice? Dan garanderen wij jou dat de opzegging juist wordt afgeleverd bij ING en dat ING deze verwerkt. Gaat er iets mis? Dan gaat onze jurist gratis voor jou aan de slag om alsnog het opzeggen goed te regelen voor jou. Is er iets mis gegaan waarvan de oorzaak bij ons ligt? Dan vergoede we ook nog de extra kosten voor je (tot een maximum bedrag van 100 Euro).

Over ING

De naam ING is in 1991 ontstaan na de fusie tussen Nationale-Nederlanden en de NMB Postbank Group. De nieuwe naam Internationale Nederlanden Groep werd al snel afgekort tot ING, waarna besloten werd de naam te veranderen naar ING Group N.V. In 2009 werd de verzekeringstak van ING Group afgesplitst. Vanaf maart 2014 zijn alle verzekeringsactiviteiten ondergebracht in NN Group. In april 2016 werden de laatste aandelen in NN door ING verkocht, waarna ING zich uitsluitend richt op bankzaken. Echter, het werd en wordt steeds duidelijker dat verzekeren en bankzaken erg dicht tegen elkaar aanliggen. Vandaar dat ING toch weer verzekeringen aan haar klanten verkoopt (en uitsluitend aan bankklanten; heb je geen bankrekening bij ING? Dan kun je ook geen verzekering afsluiten bij ING), maar geen eigen verzekeringen maar van NN Group.

ING is actief in meer dan 50 landen. In Europa heeft zij een sterke positie. Marktleider in Nederland, België en Luxemburg, maar ook sterke posities in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje, Italië en Frankrijk. ING heeft wereldwijd meer dan 38 miljoen klanten en meer dan 54.000 werknemers.

Verzekeringen ING

Welke verzekeringen van ING kun je allemaal opzeggen? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • ING Woonverzekering
  • ING Autoverzekering
  • ING Reisverzekering
  • ING Rechtsbijstandsverzekering
  • ING Ongevallenverzekering

Opzegtermijn doorlopende reis- en annuleringsverzekering ING

Wanneer je een doorlopende reisverzekering of annuleringsverzekering van ING afsluit, dan ga je een contract aan van 1 jaar. Na het eerste jaar zijn de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van ING dagelijks opzegbaar.

Opzegtermijn woonverzekering ING

ING Verzekeringen kent verschillende woonverzekeringen; voor zowel de inboedelverzekering als de opstalverzekering biedt ING een basisverzekering en een allrisk verzekering. Voor elke woonverzekering van ING geldt een eerste jaarcontract. Na het eerste jaar kan de woonverzekering dagelijks opgezegd worden.

Opzegtermijn ING autoverzekering

Ook voor de autoverzekering van ING gelden verschillende dekkingen; WA, WA Extra en WA Caso. Daarnaast biedt ING nog een inzittenden verzekering en een rechtsbijstand verzekering voor het geval er iets gebeurt en je hier juridische hulp bij nodig hebt. Ook voor alle autoverzekeringen van ING geldt; bij aanvang geldt een contractsduur van 1 jaar. Na het eerste jaar is de verzekering dagelijks opzegbaar.

Overige verzekeringen ING

Zoals al uit de termijnen van de hierboven genoemde verzekeringen zichtbaar wordt, geldt eigelijk voor elke schadeverzekering van ING een eerste contracttermijn van 1 jaar. Na het eerste jaar wordt de verzekering weliswaar met een jaar verlengd, maar is de verzekering wel dagelijks opzegbaar. Ook al zie je steeds meer verzekeraars ook het eerste jaar als contracttermijn loslaten, wij denken dat de voorwaarden van ING keurig zijn. De meeste consumenten willen echt wel starten met een jaarcontract (consumenten willen niet binnen een jaar alweer gaan vergelijken en overstappen) en na een jaar kun je op ieder gewenst moment een verzekering van ING opzeggen

Nationale-Nederlanden

Als je een verzekering afsluit bij ING, dan neem je eigenlijk een verzekering af van Nationale-Nederlanden. Voordeel voor jou als ING klant is dat je alle informatie over je verzekeringen ook kunt inzien via je ING app. Dat is natuurlijk wel handig. Ook krijg je interessante kortingen wanneer je meerdere verzekeringen afsluit via ING. Het lijkt ons dus geen probleem dat je verzekering uiteindelijk wordt ondergebracht bij een andere maatschappij; het gaat erom dat je verzekerd bent en dat je eenvoudig overzicht hebt over de door jou afgesloten verzekeringen. En dat is bij ING zeker het geval.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij ING?

Wim uit Bladel - "Ik kon echt wel wat besparen door over te stappen naar een andere verzekeraar. Liever was ik bij ING gebleven want daar heb ik ook een bankrekening, maar geld besparen vind ik toch belangrijker."

Christine uit Middelburg - "Ik had mijn inboedelverzekering opgezegd maar kreeg er toch een slecht gevoel bij. Ik ben naar mijn ING bank gegaan en daar hebben ze me direct weer geholpen. Nu dus weer verzekering bij ING en eigenlijk niet opgezegd."

Victor uit Meppen - "Ik was heel boos dat ik moest betalen om mijn verzekering op te zeggen. Ik wist niet dat dit helemaal niet bij ING hoorde. Ik heb een boze mail gestuurd naar jullie waarop ik binnen een uur een hele aardige reactie kreeg. En mijn geld is ook nog terugbetaald. Dat is dan wel weer erg netjes."

Maarten uit Rotterdam - "Ik heb de gratis overstaphulp gebruikt van ING. Dikke 10. Dat is nog eens service."


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering