★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Klaverblad Pakketverzekering opzeggen

Zeg hier direct Klaverblad Pakketverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Klaverblad Pakketverzekering opzeggen werkt als volgt

Klaverblad opzeggen

Wil je een pakketverzekering van Klaverblad opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Klaverblad per wanneer jouw pakketverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Klaverblad en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Pakketverzekering

We maken je het nog makkelijker door met één brief direct je gehele pakket aan verzekeringen op te zeggen. Maar let op; je moet zelf ervoor zorgen dat je elders verzekerd bent, voor alle verzekeringen die in je pakket zijn opgenomen!


Over Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij. Al meer dan 160 jaar actief in Nederland. Zij bieden een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering