★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Klikzeker opzeggen

Zeg hier direct Klikzeker op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Klikzeker opzeggen werkt als volgt

Klikzeker opzeggen

Wil je een verzekering van Klikzeker opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je krijgt dan een bevestiging van Klikzeker per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn Klikzeker

De verzekeringen van Klikzeker kennen geen opzegtermijn. De verzekeringen worden voor een vaste periode afgesloten en volledig betaald bij het afsluiten. De verzekering eindigt automatisch en wordt niet automatisch verlengd. Je ontvangt van Klikzeker een e-mail aan het einde van de gekozen termijn (bij de start 1 of 2 jaar). Klikzeker kent een maximale contractduur van 36 maanden.

Verzendservice

Wil je direct online laten opzeggen? Laat dan ons je opzegging regelen! Wij verzenden je opzegging naar Klikzeker en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief.


Over Klikzeker

Klikzeker is het Nederlandse merk van het Duitse bedrijf Simplesurance uit Berlijn. De verzekeringen kunnen vooral afgesloten worden bij wederverkopers (zoals belwinkels) maar ook online.

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Klikzeker

We hebben nog geen telefoonnummer van Klikzeker in ons bestand.

Adres Klikzeker

Klikzeker
Am Karlsbad 16
10785 Berlijn