★★★★★
9.2 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering opzeggen

Zeg hier direct Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Nationale-Nederlanden Overlijdensrisicoverzekering opzeggen werkt als volgt

Nationale Nederlanden opzeggen

Wil je een overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Nationale Nederlanden per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Pakketverzekering?

Als je alleen de overlijdensrisicoverzekering van Nationale Nederlanden afneemt, dan is er geen enkel probleem. Neem je echter meerdere verzekeringen af, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van 1 verzekering ten koste kan gaan van je korting.

Verzendservice

Heb je geen postzegel in huis of wil je de opzegging direct online regelen? Gebruik dan onze makkelijke verzendservice. Wij verzenden je opzegbrief naar Nationale Nederlanden en je ontvangt van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief per e-mail. Makkelijker kan niet.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je verzekeraar, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering