★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

OHRA Vouwwagenverzekering opzeggen

Zeg hier direct OHRA Vouwwagenverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

OHRA Vouwwagenverzekering opzeggen werkt als volgt

Ohra opzeggen

Wil je Ohra opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Ohra per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je verzekering is afgelopen voordat je Ohra gaat opzeggen. Hou er rekening mee dat je een boete moet betalen wanneer je voor het einde van de looptijd opzegt. Veel verzekeraars bieden een opzegservice. Zij houden voor je in de gaten wanneer de looptijd van je huidige verzekering eindigt en zeggen namens jou de verzekering op. Hiertoe moet je ze uiteraard wel machtigen.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Ohra, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering