★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

SNS Verzekeringen Ongevallenverzekering opzeggen

Zeg hier direct SNS Verzekeringen Ongevallenverzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

SNS Verzekeringen Ongevallenverzekering opzeggen werkt als volgt

SNS opzeggen

Wil je een ongevallenverzekering van SNS opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van SNS per wanneer jouw ongevallenverzekering en automatische incasso worden stopgezet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van SNS, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je ongevallenverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Verzendservice

Geen postzegel in huis? Direct je opzegging online regelen? Ook dat kan via opzeggen.nl. Gebruik onze verzendservice en wij versturen jouw opzegging naar SNS. Uiteraard ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail, met een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.


Over SNS

SNS is in 1987 ontstaan toen twee spaarbanken samengingen. De oudste van de twee is oorspronkelijk opgericht in 1817. SNS maakt onderdeel uit van SNS Bank N.V. Andere merken hiervan zijn ASN Bank, BLG Wonen, Regiobank en ZwitserlevenBank.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering