★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Steverink opzeggen

Zeg hier direct Steverink op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Steverink opzeggen werkt als volgt

Steverink opzeggen

Wil je een verzekering bij Steverink opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Steverink per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Steverink, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Steverink je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Steverink? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Steverink je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Telefoonnummer Steverink

Je kunt Steverink bereiken via het telefoonnummer 076 - 560 77 80.

Adres Steverink

Steverink
Nieuwe Ginnekenstraat 47
4811 NN Breda