★★★★★
9.2 op basis van 2146 beoordelingen Kiyoh

ZLM Woonhuisverzekering opzeggen

Zeg hier direct ZLM Woonhuisverzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2146 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3300 organisaties
  • Veilig

ZLM Woonhuisverzekering opzeggen werkt als volgt

ZLM opzeggen

Wil je een woonhuisverzekering van ZLM opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van ZLM per wanneer jouw woonhuisverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af van ZLM, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je woonhuisverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Verzendservice

Steeds meer opzeggers gebruiken de opzegservice van opzeggen.nl. Wij versturen je opzegging en zorgen ervoor dat deze in behandeling wordt genomen. Discussie hierover? Onze jurist gaat gratis voor je aan de slag om dit op te lossen. Uiteraard ontvang je per e-mail van ons een verzendbevestiging en een kopie van je opzegging.


Over ZLM Verzekeringen

ZLM is er speciaal voor mensen in de regio's Brabant en Zeeland. Waarom juist deze twee provincies wordt niet echt duidelijk gemaakt. ZLM scoort in ieder geval hoog wanneer het gaat om klanttevredenheid. Uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars eindigde ZLM Verzekeringen in 2014 zelfs als eerste.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering