★★★★★
9.3 op basis van 859 beoordelingen Kiyoh

BankGiro Loterij opzeggen

Zeg hier direct BankGiro Loterij op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 859 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2550 organisaties
  • Veilig

BankGiro Loterij opzeggen werkt als volgt

Bankgiro Loterij opzeggen

Wil je de Bankgiro Loterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Bankgiro Loterij per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar de Bankgiro Loterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.


Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Bankgiro Loterij kunt laten beëindigen.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Bankgiro Loterij

De Bankgiro Loterij heeft circa 600.000 deelnemers. Er vindt maandelijks een trekking plaats. Van de totale inleg wordt 50% gedoneerd aan goede doelen die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Naast de Bankgiro Loterij vallen ook de Postcodeloterij en de Vriendenloterij onder de Goededoelenloterijen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Maak nu gratis je BankGiro Loterij opzegbrief

BankGiro Loterij telefoonnummer en adres