★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) opzeggen

Zeg hier direct Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3400 organisaties
 • Veilig

Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) opzeggen werkt als volgt

Bankgiroloterij opzeggen

Omdat de BankGiroLoterij verder gaat onder de noemer VriendenLoterij, komt deze pagina op korte termijn te vervallen. Opzeggen voor de BankGiro Loterij kan nu ook via de VriendenLoterij.

Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) opzeggen

Opzeggen kan op verschillende manieren:
 1. Opzeggen per telefoon op 088 - 020 1020, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur.
 2. Schriftelijk opzeggen naar het adres Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam.
 3. Online opzeggen via de website van de Vriendenloterij.
 4. Direct online opzeggen met de opzegservice van opzeggen.nl, met opzeggarantie.

Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) eenvoudig opzeggen

Wil je de Vriendenloterij opzeggen? Wanneer je start met het invullen van jouw gegevens, dan verschijnt er een Call me Now scherm, waarmee je gratis kan bellen met een medewerker van de Vriendenloterij. Liever niet bellen? Vul dan de gevraagde gegevens verder in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Vriendenloterij per wanneer jouw deelname wordt stopgezet.

Nog meer zekerheid met aangetekend verzenden

Vriendenloterij opzeggen kan ook door een aangetekende brief te verzenden, waardoor je bewijs hebt dat de Vriendenloterij jouw opzegbrief heeft ontvangen. Je kunt dit door ons laten regelen tegen een gunstiger tarief dan de €9,05 die je betaalt bij het postkantoor! Gewoon via PostNL met track & trace. Wij sturen iedere maandag de aangetekende opzegbrieven naar de Vriendenloterij. Zodra jouw opzegbrief is verzonden ontvang je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo wordt opzeggen bij de Vriendenloterij niet alleen eenvoudig, je krijgt ook direct zekerheid dat deze door de Vriendenloterij in behandeling wordt genomen.

Gratis afmelden Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij)

Je kunt de opzegbrief voor de Vriendenloterij direct gratis downloaden. Je hoeft je bij ons niet te registeren en we slaan je gegevens niet op als je gebruik maakt van de gratis opzegbrief. Je kunt de afmelding zelf versturen. Zo eenvoudig werkt het! Meer informatie over het opzeggen kan jij ook bij Het Juridisch Loket vinden.

Opzeggarantie

Wil je direct zeker weten dat opzeggen bij de Vriendenloterij is gelukt? Laat ons dan het stopzetten bij de Vriendenloterij voor jou regelen. Wij versturen je opzegging naar de Vriendenloterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Als Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) opzeggen niet lukt

Bij opzeggen.nl proberen we je het zo eenvoudig mogelijk te maken. Door slechts een paar velden in te vullen is het uitschrijven al bijna geregeld. Je hoeft de opzegbrief voor de VriendenLoterij alleen nog maar te verzenden. Makkelijker kan volgens ons niet! Consumenten die bij de VriendenLoterij opzeggen via onze opzegservice ervaren nauwelijks problemen. Incidenteel komt het voor dat uitschrijven niet is gelukt, maar dan nemen wij contact op met de VriendenLoterij om de uitschrijving alsnog verwerkt te krijgen. Wij zijn dus positief over de VriendenLoterij wanneer het gaat over stopzetten van deelname!

Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) online opzeggen

Je deelname afmelden bij de Vriendenloterij kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier is online stopzetten. Dat kan je via onze opzegservice regelen, maar ook rechtstreeks op de website van de Vriendenloterij. Telefonisch afmelden kan tijdens kantooruren en schriftelijk opzeggen kan door een brief te sturen naar het nieuwe adres van de loterij. Op opzeggen.nl zien we dat opzeggen van de Vriendenloterij veel gebeurt buiten kantoortijden. Dan is het lekker makkelijk en snel om het afmelden van je deelname direct te regelen en niet te wachten tot je iemand kunt bereiken.

Meer informatie over de Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij)

 • Je lotnummer bestaat uit de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer. Naast 5 cijfers heeft ieder lot 2 eindletters. Deze maken jouw lotnummer uniek.
 • Prijzen tot wel € 1.000.000,-
 • Een lot kost € 14,25 per trekking
 • Jaarlijks zijn er vijftien trekkingen bij de VriendenLoterij. Er zijn twaalf maandelijkse trekkingen en drie extra trekkingen. De extra trekkingen hebben een aangepast prijzenpakket met opvallende prijzen.
 • Opzeggen kan op ieder gewenst moment

Mijn Vriendenloterij

Je kunt ook contact opnemen met de Vriendenloterij via je Mijn Vriendenloterij account. Je kunt je hier ook uitschrijven of afmelden. Je hebt wel een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te loggen op je Mijn Vriendenloterij omgeving. Als je nog geen account hebt, dan is het zeker makkelijker om je deelname stop te zetten door telefonisch contact op te nemen met de Vriendenloterij, online op te zeggen bij de Vriendenloterij of schriftelijk op te zeggen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Telefoonnummer BankGiroloterij

Je kunt de voormalige BankGiro Loterij bereiken via het telefoonnummer van de Vriendenloterij: 088 – 020 1052. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. ook op zaterdag zijn ze bereikbaar, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Gratis telefonisch opzeggen? Start hieronder met het invullen van de opzegbrief en er verschijnt een gratis CallBanner. Je wordt doorverbonden met een medewerker van de Vriendenloterij om opzeggen direct te regelen.

Adres Vriendenloterij (voorheen BankGiroloterij)

Vriendenloterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM