★★★★★
9.2 op basis van 3436 beoordelingen Kiyoh

Bankgiroloterij opzeggen

Zeg hier direct Bankgiroloterij op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3436 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3330 organisaties
 • Veilig

Bankgiroloterij opzeggen werkt als volgt

Bankgiroloterij opzeggen

Wil je de Bankgiroloterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de opzegbrief. Het adres van de Bankgiroloterij hebben wij al voor je ingevuld, dus dat hoef je niet meer uit te zoeken! Je ontvangt een bevestiging van de Bankgiroloterij per wanneer je deelname wordt stopgezet. Met het beëindigen van je deelname zal ook direct de automatische incasso worden stopgezet.

Veel gestelde vragen over de Bankgiroloterij

-Hoe kan ik de Bankgiroloterij opzeggen?
Opzeggen Bankgiroloterij kan zowel telefonisch als schriftelijk en online. Je kunt gratis bellen via onze CallBanner (die verschijnt zodra je de opzegbrief gaat invullen), je kunt gebruik maken van onze opzegbrief (downloaden en zelf versturen of door ons (aangetekend) laten versturen met opzeggarantie), of je kunt gebruik maken van het opzegformulier op de website van de Bankgiroloterij.

-Op welke tijden is de Bankgiroloterij bereikbaar?
De ledenservice van de Bankgiroloterij is bereikbaar op werkdagen van 9 uur tot 21 uur en op zaterdag van 10 uur tot 16 uur.

-Wat kost een lot bij de Bankgiroloterij?
Een lot kost 14,25 Euro.

-Hoe lang duurt de verwerking van mijn opzegging?
Een opzegging wordt door de Bankgiroloterij binnen enkele dagen verwerkt. Het kan tot maximaal 30 dagen duren voordat je een melding hiervan krijgt, maar als opzegdatum geldt de datum waarop de Bankgiroloterij de opzegging ontvangt.

Gratis opzegbrief

De opzegbrieven op opzeggen.nl kun je altijd gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over het opzeggen van je deelname? Laat ons het dan voor je regelen. Wij versturen je opzegging naar de Bankgiroloterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Bankgiro Loterij kunt laten beëindigen. Maar de automatische incasso stopt zodra je niet meer meespeelt.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de Bankgiroloterij laten beëindigen. In onze opzegbrief voor de Bankgiro loterij wordt direct ook melding gemaakt van het stopzetten van de incasso.

Over de Bankgiroloterij

De Bankgiro Loterij heeft circa 600.000 deelnemers. Er vindt maandelijks een trekking plaats. Van de totale inleg wordt 50% gedoneerd aan goede doelen die werken aan cultuur en behoud van cultureel erfgoed. Naast de Bankgiro Loterij vallen ook de Vriendenloterij onder de Goededoelenloterijen. De kenmerken van de Bankgiroloterij zijn:

 • Je lotnummer bestaat uit de laatste 5 cijfers van je rekeningnummer, aangevuld met twee letters
 • Uitslagen iedere 10de van de maand
 • Prijzen in geld tot 1 miljoen
 • Naast geldprijzen ook cadeaubonnen en stedenreizen
 • Een lot kost € 14,25 per trekking
 • 15 trekkingen per jaar, 12 maandelijkse en 3 extra trekkingen
 • Bankgiroloterij opzeggen kan op ieder gewenst moment

Wordt de Bankgiroloterij duurder?

Meespelen met de Bankgiro loterij wordt steeds duurder. Geleidelijk, dat wel. Daarnaast heeft de Bankgiroloterij extra trekkingen toegevoegd. 'Meer winkans' volgens de Bankgiro loterij, maar ook telkens weer de kosten van een lot. Inmiddels is meespelen met de Bankgiroloterij een vrij kostbare aangelegenheid geworden. Meespelen kost meer dan 200 Euro per jaar. Daar kun je natuurlijk ook andere leuke dingen mee doen. De Bankgiro loterij opzeggen loont dus!

Bankgiroloterij gratis lot

We horen veel klachten van opzeggers dat ze 'om de tuin zijn geleid' door de Bankgiro loterij. Ze dachten dat ze een maand gratis mee konden spelen met de loterij zonder verdere verplichtingen. Maar ze hebben hun bankrekeningnummer opgegeven aangezien dit tevens het lotnummer is. Maar voor veel mensen is het niet duidelijk dat je je wel direct moet afmelden wil je niet mee bijven spelen. En mee blijven spelen betekent dat de Bankgiroloterij maandelijks geld gaat incasseren voor de volgende trekkingen. Dus let op als je ingaat op de aanbieding om gratis mee te spelen; zeg direct je deelname op!

Afmelden bankgiroloterij

Als je de Bankgiroloterij gaat opzeggen, hou er dan rekening mee dat dit soms niet eenvoudig is. De loterij wil je namelijk erg graag behouden als speler. Gebruik je opzeggen.nl om te stoppen met meespelen bij de Bankgiro loterij? Dan garanderen wij dat opzeggen lukt; je ontvangt van de Bankgiroloterij de bevestiging van je opzegging. In veel gevallen speel je nog 1 trekking mee, aangezien het verwerken van het einde van je deelname blijkbaar nogal wat werk is. Maar na de laatste trekking ben je vrij en speel je niet meer mee!

Recht van Verzet

Wil je dat de Bankgiroloterij ook direct stopt met het sturen van reclame? Voeg dan de paragraaf 'Recht van Verzet' toe. Ook de verwerking hiervan kan even duren, dus waarschijnlijk ontvang je nog wel een keer reclame, maar de Bankgiro loterij houdt zich aan de regels en zal stoppen met het toezenden van reclame.

CallBanner

De Bankgiro loterij kun je op opzeggen.nl ook gratis opzeggen via onze zogenaamde CallBanner. Zodra je start met het invullen van de opzegbrief, dan verschijnt er een CallBanner. Geef je telefoonnummer op en je wordt gratis doorverbonden met een medewerker van de Bankgiroloterij. Je kunt je deelname aan de loterij direct opzeggen. Kosteloos en snel! Is er geen medewerker aanwezig? Dan kun je eenvoudig een gesprek inplannen voor een later tijdstip; de CallBanner geeft alleen opties voor momenten waarop een medewerker beschikbaar is. Jij wordt weer automatisch gebeld op het opgegeven tijdstip en doorverbonden met een medewerker. Uiteraard ook weer gratis.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de Bankgiro loterij?

We vragen onze gebruikers wat ze vinden van het opzeggen bij de Bankgiroloterij. Dit zijn een aantal van de reacties.

Nikita uit Amsterdam - "Ik dacht dat ik een gratis lot had gewonnen. Bleek ik gewoon mee te spelen met de Bankgiro loterij. Direct opgezegd, maar wel twee keer mee gespeeld voor bijna 30 Euro. Erg jammer van m'n geld."

Suzy uit Haarlem - "Ik weet niet hoe jullie aangetekend versturen goedkoper kunnen aanbieden dan PostNL zelf, maar mijn track & trace code werkte perfect, dus het zal wel kloppen. Volgende keer dat ik iets ga opzeggen, dan weet ik jullie weer te vinden!"

Floortje uit Hilversum - "Ik dacht dat jullie de Bankgiroloterij waren, dus heb ik via jullie opgezegd. Ik vond het wel vreemd dat ik daar geld voor moest betalen. Nu blijkt dat ik ook gratis via de Bankgiroloterij had kunnen opzeggen. Jammer. Maar service was wel goed."

Als Bankgiro loterij opzeggen niet lukt

Vrees niet, redding is nabij! We horen van opzeggers nogal eens verhalen over lastige medewerkers aan de telefoon die je niet laten opzeggen of opzeggers die online maar niets vinden over opzeggen op bankgiroloterij.nl. Het kan lastig zijn, maar via opzeggen.nl is het simpel en snel geregeld. Geef de ontbrekende gegevens door en wij regelen je opzegging voor je, gegarandeerd. Jij kunt relaxen, wij regelen je opzegging.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


Bankgiroloterij telefoonnummer en adres