★★★★★
9.2 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Lotto opzeggen

Zeg hier direct Lotto op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4475 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3380 organisaties
  • Veilig

Lotto opzeggen werkt als volgt

De Lotto opzeggen

Wil je je deelname aan De Lotto opzeggen? Vul de ontbrekende gegevens in en het opzeggen bij de Lotto is in 3 minuten geregeld. Gebruik gratis ons voorbeeld of laat ons het opzeggen regelen bij de Lotto. Inclusief opzeggarantie en de mogelijkheid om je persoonlijke data te laten verwijderen, zodat je nooit meer ongevraagd benaderd zal worden door de Lotto. Makkelijker kan het niet.

Verzendservice

Je kunt gebruik maken van onze verzendservice met opzeggarantie. Wij sturen je opzegbrief naar de Lotto en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief. Krijg je discussie met De Lotto over je het stoppen van je deelname en hebben wij het opzeggen bij de Lotto voor jou geregeld? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om het opzeggen met terugwerkende kracht geregeld te krijgen!

De Lotto

De Lotto is 1 van de loterijen van De Nederlandse Loterij en is de bekende loterij met de gele balletjes die de winnende combinatie bepalen. Wil je een andere loterij opzeggen die ook door De Nederlandse Loterij wordt georganiseerd? Kijk dan op de pagina's van de Sporttotalisator, Lucky Day, De Staatsloterij of Miljoenenspel. De Lotto heeft de volgende kenmerken:

  • Je kiest zelf 6 getallen tussen 1 en 45
  • Elke week is er een trekking
  • Een lot kost € 2 per trekking of € 3 als je ook Lotto XL activeert
  • Met XL maak je ook nog kans op een extra Jackpot van 1 miljoen
  • Heb je alle 6 getallen goed? Dan win je minimaal 2 miljoen Euro (mits de combinatie niet ook door anderen is gekozen)
  • Opzeggen kan op ieder gewenst moment

Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via De Lotto kunt laten beëindigen. Zodra je je deelname beëindigd moet ook direct de automatische incasso stoppen. Wij hebben nog nooit van een deelnemer aan de Lotto gehoord dat de incasso doorliep terwijl er was opgezegd. Dit lijkt dus eigenlijk altijd wel goed te gaan.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de Lotto laten beëindigen.

Lotto opzeggen moeilijk

Veel opzeggers klagen dat het zo moeilijk is om de Lotto op te zeggen via lotto.nl. Onze ervaringen met De Lotto zijn goed; we hebben een contactpersoon wanneer er discussie ontstaat over een opzegging en wij kunnen middels geregistreerde e-mail of aangetekende verzending altijd aantonen op welk moment een opzegging door de Lotto is ontvangen.

Helaas is er ook een maar. Lotto wil nog wel eens aangeven dat een (aangetekende) opzegbrief niet is ontvangen. In de praktijk blijkt dat de opzegbrief dan wel is ontvangen, maar niet goed is verwerkt door De Lotto. Dit blijkt wanneer wij contact opnemen met onze contactpersoon. Wanneer opzeggers zelf bellen met De Lotto, dan krijgen ze te horen dat de opzegbrief niet is ontvangen. Die informatie is dus onjuist; de medewerker van De Lotto geeft aan dat er niets is ontvangen, waardoor de gebruiker van onze opzegservice vervolgens gaat twijfelen of wij de opzegbrief wel goed hebben afgeleverd. Heb je twijfel of heb je na een maand nog niets gehoord van De Lotto? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag om het opzeggen alsnog goed geregeld te krijgen!

De Nederlandse Loterij

De loterijen van De Staatsloterij en De Lotto zijn samen gegaan in De Nederlandse Loterij. Een logische stap, aangezien de andere 3 grote loterijen (Postcodeloterij, Vriendenloterij en Bankgiroloterij) allemaal onder 1 organisatie vallen. Er zijn nu dus nog maar 2 spelers op de Nederlandse loterijmarkt. Fijn voor deze twee loterijen, maar voor de concurrentie is dit natuurlijk niet goed. Vandaar dat naar verwachting de Nederlandse markt opengesteld gaat worden voor nieuwe loterijen uit het buitenland. Meer marktwerking in Nederland, maar de huidige twee loterijen zullen flink wat marktaandeel gaan verliezen is de verwachting.

Lotto afmelden

Heb je weinig vertrouwen meer in je winkansen bij De Lotto? Dan wordt het tijd om je af te melden voor deelname aan de Lotto. Dat kun je zelf doen via de Lotto of je kunt onze opzegservice gebruiken. Er zijn verschillende mogelijkheden om de Lotto op te zeggen.

Jackpot De Lotto

De Lotto adverteert dat zij de vaakst vallende jackpot hebben. Deze Jackpot is minimaal 2,5 miljoen Euro. Maar pas op, er zit een klein addertje onder het gras. Als er meer spelers zijn met dezelfde combinatie cijfers, dan wordt de jackpot over deze deelnemers verdeeld. Zo kan je prijs dus toch nog tegenvallen.

Kansspelbelasting

Heb je een prijs gewonnen die groter is dan € 449,-? Dan houdt De Lotto kansspelbelasting in. De belastingdienst is je vast dankbaar voor het winnen van een grote prijs... En het is ook niet zomaar een deel dat wordt ingehouden. Maar liefst 30,1% van je prijs gaat naar de belastingdienst.

Lotto Nederland

Er zijn in verschillende Europese landen waar een Lotto loterij is. Maar Lotto Nederland heeft geen verband met Lotto's uit andere Europese landen. De Nederlandse Lotto maakt onderdeel uit van de Nederlandse Loterij. Er bestaat geen samenwerking met loterijen in andere landen.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de Lotto?

Carla uit Wedde - "Ik had de Lotto al eerder opgezegd via opzeggen.nl. Aangezien dat zo makkelijk was, heb ik toch weer een tijdje meegespeeld. Maar winnen doe ik maar niet, dus maar weer opgezegd!"

Jan uit Gouda - "Waarom zou ik jullie betalen voor het opzeggen van De Lotto? Dat kan ik prima zelf en gratis regelen via lotto.nl. Maar misschien dat er wel mensen zijn die behoefte hebben aan jullie service, ik heb wel even moeten zoeken naar de informatie over opzeggen en ik had geen Mijn Lotto, dus het ging niet heel erg makkelijk."

Roel uit Leeuwarden - "Heerlijke service! Ik betaal graag een klein bedrag voor deze service. Ik had het online opzeggen inderdaad binnen 3 minuten geregeld (zoals jullie ook adverteren) en ik kreeg binnen no time een reactie van De Lotto dat mijn opzegging was verwerkt. Een dikke 10."

Brigitte uit Almelo - "Ik heb me door een straatverkoper laten overhalen om mee te spelen. Deze verkoper vertelde mij over opzeggen.nl. Dat als ik er vanaf wilde zien, dat ik dat heel snel via opzeggen.nl kon regelen. Ik heb me dus een lot laten verkopen maar ik heb bij thuiskomst direct opgezegd."

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


Lotto telefoonnummer en adres