★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Lotto opzeggen

Zeg hier direct Lotto op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2630 organisaties
  • Veilig

Lotto opzeggen werkt als volgt

De Lotto opzeggen

De Lotto opzeggen? Genereer je persoonlijke opzegbrief en verstuur deze naar het opgegeven adres. Makkelijker kan het niet.

Verzendservice

Je kunt ook gebruik maken van onze verzendservice met opzeggarantie. Wij sturen je opzegbrief naar de Lotto en je ontvangt hiervan een verzendbevestiging per e-mail, inclusief een kopie van je opzegbrief. Krijg je discussie met De Lotto over je opzegging en hebben wij je opzegging geregeld? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om je opzegging alsnog geregeld te krijgen!

De Lotto

De Lotto is 1 van de loterijen van De Nederlandse Loterij en is de bekende loterij met de gele balletjes die de winnende combinatie bepalen. Wil je een andere loterij opzeggen die ook door De Nederlandse Loterij wordt georganiseerd? Kijk dan op de pagina's van de Sporttotalisator, Lucky Day, De Staatsloterij of Miljoenenspel.

Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via De Lotto kunt laten beëindigen.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Maak nu gratis je Lotto opzegbrief

Lotto telefoonnummer en adres