★★★★★
9.3 op basis van 859 beoordelingen Kiyoh

Nationale Postcode Loterij opzeggen

Zeg hier direct Nationale Postcode Loterij op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 859 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2550 organisaties
  • Veilig

Nationale Postcode Loterij opzeggen werkt als volgt

Postcodeloterij opzeggen

Wil je de Postcodeloterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Postcodeloterij per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar de Postcodeloterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.


Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Postcodeloterij kunt laten beëindigen.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij heeft meer dan 2.500.000 deelnemers. Er vindt maandelijks een trekking plaats. Van de totale inleg wordt 50% gedoneerd aan 93 goede doelen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, sociale samenhang in Nederland, natuurbescherming en milieu. Naast de Nationale Postcode Loterij vallen ook de Bankgiro Loterij en de Vriendenloterij onder de Goededoelenloterijen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Maak nu gratis je Nationale Postcode Loterij opzegbrief

Nationale Postcode Loterij telefoonnummer en adres