Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen

Zeg hier direct Nederlandse Loterij Organisatie op


Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen werkt als volgt

Nederlandse Loterij opzeggen

Wil je een loterij van Nederlandse Loterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Nederlandse Loterij per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Verzendservice

Wil je je opzegging direct online regelen? Laat dan ons je opzegging versturen naar de Nederlandse Loterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!


Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Nederlandse Loterij kunt laten beëindigen.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Over de Nederlandse Loterij

De Nederlandse Staatsloterij is pas sinds 2016 actief, na de fusie tussen de Staatsloterij en de Lotto. Binnen de Nederlandse Loterij worden nu de volgende loterijen georganiseerd: Staatsloterij, Lotto, Miljoenenspel, Lucky Day en Eurojackpot.


Meest opgezegde loterijen

  1. Staatsloterij
  2. Nationale Postcode Loterij
  3. BankGiro Loterij
  4. VriendenLoterij
  5. Lotto

Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Maak nu gratis je Nederlandse Loterij Organisatie opzegbrief

Nederlandse Loterij Organisatie telefoonnummer en adres