★★★★★
9.2 op basis van 3947 beoordelingen Kiyoh

Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen

Zeg hier direct Nederlandse Loterij Organisatie op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3947 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen werkt als volgt

Nederlandse Loterij opzeggen

Wil je een loterij van Nederlandse Loterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Nederlandse Loterij per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Verzendservice

Wil je direct online opzeggen? Laat ons voor jou de Nederlandse Loterij opzeggen. Je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet! Kies je voor reguliere verzending? Dan gebruiken we gecertificeerde e-mail om het einde van jouw deelname aan te kondigen. Maar je kunt ook kiezen voor aangetekende verzending. Wij versturen de opzegbrief naar de Nederlandse Loterij via PostNL. Iedere maandag gaan de aangetekende stukken eruit en verzenden wij de bijbehorende track & trace code naar je toe. En, niet onbelangrijk, via opzeggen.nl betaal je minder dan wanneer je zelf naar het postkantoor gaat! Meer gemak dus en direct geregeld. Wie wil dat nou niet?

Automatische incasso Nederlandse Loterij

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Nederlandse Loterij kunt laten beëindigen. De automatische incasso wordt stopgezet zodra het opzeggen door de Nederlandse Loterij is verwerkt.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren (terugstorten). Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Over de Nederlandse Loterij

De Nederlandse Staatsloterij is pas sinds 2016 actief, na de fusie tussen de Staatsloterij en de Lotto. Binnen de Nederlandse Loterij worden nu de volgende loterijen georganiseerd:

Nederlandse Loterij inloggen

Wil je één van de loterijen van de Nederlandse Loterij opzeggen via de 'mijn Nederlandse Loterij' omgeving? Zorg dat je je inloggegevens bij de hand hebt. Heb je nog geen inloggegevens? Dan is het eenvoudiger om online opzeggen te regelen via opzeggen.nl of via de website van de Nederlandse Loterij.

Openen van de Nederlandse gokmarkt

Er is al veel over geschreven en gezegd. Het openen van de Nederlandse gokmarkt. Dat betekent dat de twee huidige loterijen (Nederlandse Loterij en de Goeden Doelen Loterijen) waarschijnlijk flink marktaandeel gaan verliezen zodra de markt opengaat en overspoeld zal gaan worden met nieuwe toetreders. Reeds nu zijn er al vele tientallen nieuwe vergunningen in aanvraag. De verwachting is dat de markt in 2021 wordt geopend en de grote buitenlandse gokbedrijven de Nederlandse markt gaan betreden.

Nederlandseloterij.nl

Op de website van de Nederlandse Loterij tref je informatie over alle loterijen, maar ook de trekkingsuitslagen en informatie over klantenservice, starten met deelnemen aan een loterij en de verschillende manieren waarop je je deelname kunt beëindigen.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de Nederlandse Loterij?

Roos uit Leeuwarden - "Ik heb zowel de Lotto als de Staatsloterij opgezegd, ik won toch nooit wat. Het ging heel snel en makkelijk. Ik kreeg ook heel snel de bevestiging dat opzeggen was gelukt"

Jörgen uit Oss - "Het starten was stuk makkelijker dan opzeggen... Maar het is gelukt, dus dat is mooi. Volgende keer trap ik niet meer in de praatjes over gratis loten. Ik word al chagrijnig als ik denk aan opzeggen."

Lisette uit Goes - "Top service, ging allemaal heel snel en makkelijk. Wel jammer dat het geld kost, maar je krijgt er wel de service voor waar je op hoopt."

Yvonne uit Eindhoven - "Ik heb 5 opzeggingen gedaan. Hiervan gingen er 4 direct goed, alleen de Lotto moest door jullie worden benaderd. Volgens mij heb ik 1 ronde teveel meegespeeld, maar dat is niet zo erg voor die 2 Euro. Uiteindelijk alles goed verlopen."

Nederlandse Loterij in het nieuws

De Nederlandse Loterij is erg goed in het genereren van media aandacht. Een korte zoektocht via Google levert al snel de nodige resultaten op. Verbazingwekkend hoe verschillende media hieraan meewerken. Zo kwamen we een artikel tegen in De Gelderlander dat meer lijkt op een reclame dan op een nieuwswaardig item. De krant laat een begeleider van prijswinnaars aan het woord die aangeeft dat mensen nooit verwacht hadden dat ze zo'n grote prijs zouden winnen. Het zet aan tot nadenken. Dit betekent dus nog steeds dat de kans nagenoeg nihil is dat het jou overkomt. Deelnemers aan een loterij hopen op iets dat niet gaat gebeuren. O ja, De Gelderlander geeft ook nog aan in het artikel dat de Staatsloterij en de Lotto in 2018 voor 32 nieuwe miljonairs heeft gezorgd in Nederland. Kortom, als je nog niet meespeelt, dan moet je dat misschien toch maar snel doen...

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


Nederlandse Loterij Organisatie telefoonnummer en adres