★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Staatsloterij opzeggen

Zeg hier direct Staatsloterij op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2640 organisaties
  • Veilig

Staatsloterij opzeggen werkt als volgt

Staatsloterij opzeggen

Wil je de Staatsloterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Staatsloterij per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar de Staatsloterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.


Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Staatsloterij kunt laten beëindigen.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Over de Staatsloterij

De Nederlandse Staatsloterij is actief sinds 1726, oftewel al bijna 300 jaar! De Staatsloterij kent 12 trekkingen per jaar, elke maand op de 10e. Naast de maandelijkse trekking is er ook nog de Koningsdag-, de Oranje-, de Geluks- en de Oudejaarstrekking. Naast de Staatsloterij wordt ook de wekelijkse loterij Miljoenenspel geëxploiteerd. Als alternatief voor onze makkelijke manier van opzeggen kun je natuurlijk ook op de website van de Staatsloterij opzeggen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Maak nu gratis je Staatsloterij opzegbrief

Staatsloterij telefoonnummer en adres