★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

VriendenLoterij opzeggen

Zeg hier direct VriendenLoterij op

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2630 organisaties
  • Veilig

VriendenLoterij opzeggen werkt als volgt

Vriendenloterij opzeggen

Wil je de Vriendenloterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Vriendenloterij per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Je hoeft niet te registeren en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrieven kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar de Vriendenloterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.


Automatische incasso

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Vriendenloterij kunt laten beëindigen.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de loterij laten beëindigen.

Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij is je mobiele telefoonnummer je lotnummer. Er vindt maandelijks een trekking plaats. Je kunt zelf bepalen aan welk goed doel je wilt bijdragen, bijvoorbeeld je eigen sportvereniging. Naast de Vriendenloterij vallen ook de Postcodeloterij en de Bankgiro Loterij onder de Goededoelenloterijen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Maak nu gratis je VriendenLoterij opzegbrief

VriendenLoterij telefoonnummer en adres