★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

VriendenLoterij opzeggen

Zeg hier direct VriendenLoterij op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

VriendenLoterij opzeggen werkt als volgt

Veel Nederlanders spelen mee met de maandelijkse trekking van de VriendenLoterij. Heb je al jaren meegespeeld, maar wil je stoppen? Dan moet je de VriendenLoterij opzeggen. Een abonnement eindigt namelijk niet vanzelf. Sterker nog, een VriendenLoterij abonnement wordt zelfs automatisch en stilzwijgend verlengd. Wie niet langer mee wil spelen moet dus zelf de VriendenLoterij opzeggen. Benieuwd hoe je dit doet? Op deze pagina lees je alles over het opzeggen van jouw abonnement bij de VriendenLoterij.


Op deze pagina
Contactgegevens van de VriendenLoterij
Redenen om op te zeggen
Met minder loten meespelen
De voorwaarden voor beëindiging deelname
Opzegtermijn
Afschrijvingen en storneren
Recht van Verzet
VriendenLoterij opzeggen kan op 3 manieren
Zo werkt het opzeggen van de Vriendenloterij via Opzeggen.nl
Gratis download
100% opzeggarantie via Opzeggen.nl
Standaardverzending of aangetekende verzending
Moeilijkheden VriendenLoterij stopzetten
Ervaringen met opzeggen VriendenLoterij
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de VriendenLoterij

Contactgegevens van de VriendenLoterij

Naam VriendenLoterij
Adres Beethovenstraat 200
Postcode 1077 JZ
Plaats Amsterdam
Kamer van Koophandel 41126395
Telefoonnummer 088 - 020 1020

Redenen om op te zeggen

Er kunnen verschillende redenen ten grondslag liggen aan de VriendenLoterij opzeggen. Als je al jarenlang meespeelt zonder dat je ooit een prijs hebt gewonnen, kun je besluiten om jouw abonnement te beëindigen. Heeft de VriendenLoterij de kosten van de loten verhoogd? Dan kan dit voor jou ook een reden zijn om je abonnement op te zeggen. Tot slot kun je de VriendenLoterij opzeggen omdat je jouw geluk bij een andere loterij wilt beproeven.

Met minder loten meespelen

Speel je met meerdere loten mee? Dan ga je mogelijk flink meer betalen als de kosten per lot verhoogd worden. Je kunt in dat geval de VriendenLoterij opzeggen, maar dit hoeft niet. Het is namelijk ook mogelijk om met minder loten mee te spelen. Speel je nu met vijf loten mee? Overweeg dan om vanaf heden met één of twee loten minder mee te doen. De kosten blijven hierdoor mogelijk op hetzelfde niveau als voorheen. Besef je wel dat de kans op prijzen kleiner is als je met minder loten meedoet aan een trekking.

De voorwaarden voor beëindiging deelname

Sluit je een VriendenLoterij abonnement af? Dan machtig je de VriendenLoterij om iedere maand een vast bedrag van jouw bankrekening af te schrijven. Als je dit niet langer wenst dat er geld van je rekening wordt afgeschreven, dan moet je de loterij opzeggen. Aan de beëindiging van jouw deelname zijn voorwaarden verbonden. Zo moet je jouw abonnement altijd zelf opzeggen. Doe je dit niet? Dan wordt deze automatisch en stilzwijgend verlengd. Wie zijn VriendenLoterij abonnement op wil zeggen, dient dit schriftelijk, telefonisch, via de website of via het contactformulier te doen.

Opzegtermijn Vriendenloterij

Je kunt jouw VriendenLoterij abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Wanneer je jouw abonnement opzegt als het incassoproces voor een speelmaand en/of extra trekking al in gang is gezet of de incasso al heeft plaatsgevonden, neem je alsnog deel aan de eerstvolgende speelmaand en/of extra trekking. Wanneer je jouw VriendenLoterij abonnement opzegt, ontvang je hier per post of per e-mail een bevestiging van. Vanaf dat moment komt ook de automatisch incasso te vervallen, waardoor de loterij geen geld meer af mag schrijven van jouw rekening.

Afschrijvingen en storneren

De VriendenLoterij brengt per lot een bedrag in rekening. Wanneer je een abonnement afsluit bij deze loterij, wordt dit bedrag automatisch van jouw rekening afgeschreven. Als je dit niet langer wenst, moet je de VriendenLoterij opzeggen. Dit kan via de loterij zelf, maar ook via Opzeggen.nl. Het is niet mogelijk om een automatisch incasso aan de VriendenLoterij terug te boeken (storneren). Waarom niet? Omdat het hier om een kansspel gaat. Storneren is in dat geval niet mogelijk. Je kunt een automatisch incasso voor een loterij enkel door de aanbieder zelf laten beëindigen.

Recht van Verzet

Wie onlangs een VriendenLoterij abonnement heeft opgezegd, zit er ongetwijfeld niet op te wachten om opnieuw benaderd te worden door deze loterij. Helaas gebeurt dit vaak wel. Zo kan de VriendenLoterij je bellen kort nadat je jouw abonnement hebt opgezegd. Jouw gegevens staan namelijk nog in het systeem van de loterij. Wil je hier niet langer mee in aanraking komen? Geef dit dan aan tijdens een telefoongesprek. Dankzij het recht van verzet moet een verkoper het telefoongesprek stoppen als je dit aangeeft. Bovendien mag je in de toekomst niet nogmaals gebeld worden. Wil je ook geen reclame meer ontvangen van de VriendenLoterij? Dan biedt het recht van bezwaar uitkomst.

VriendenLoterij opzeggen? Dat kan op de volgende 3 manieren:

De VriendenLoterij opzeggen is een stuk makkelijker dan veel mensen op voorhand denken. Je kunt een abonnement op deze loterij namelijk op verschillende manieren opzeggen. Hieronder zetten wij deze manieren voor jou op een rijtje.

  1. Telefonisch

  2. De VriendenLoterij opzeggen kan door telefonisch contact te leggen met de loterij. Hiervoor bel je met 088 - 020 1020. Doe dit bij voorkeur op tijden dat het rustig is, zoals op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. De kans op (lange) wachttijden is dan het kleinst. Het voordeel van telefonisch opzeggen is dat jouw VriendenLoterij opzegging direct verwerkt kan worden. Als je nog vragen hebt, kun je deze ook direct stellen.
  3. Verstuur een brief per post

  4. Vind je het niet prettig om telefonisch contact op te nemen met de VriendenLoterij? Klim dan in de pen. Je kunt namelijk ook schriftelijk de VriendenLoterij opzeggen. Hiervoor stuur je een opzegbrief naar de VriendenLoterij, Beethovenstraat 200, 1077 JZ Amsterdam. Vermeld in deze brief jouw NAW-gegevens, evenals het rekeningnummer waarvan het bedrag voor iedere trekking wordt afgeschreven. Weet je niet hoe je een opzegbrief opstelt? Maak dan gebruik van de voorbeeld opzegbrief van Opzeggen.nl.
  5. Online via een opzegformulier of via Opzeggen.nl

  6. Wie zijn VriendenLoterij abonnement op wil zeggen, kan dit ook via een Mijn VriendenLoterij-account doen. Heb je geen account? Richt je dan tot de website van de loterij. Hier vind je namelijk een opzegformulier voor de VriendenLoterij. Je kunt jouw abonnement ook opzeggen via Opzeggen.nl. Je doorloopt hier slechts twee stappen, waarna wij de opzegging afhandelen.

Zo werkt het opzeggen van de Vriendenloterij via Opzeggen.nl

Wil je online de VriendenLoterij opzeggen? Dan kun jij je tot de website van deze loterij richten. Je kunt het jezelf ook een stuk makkelijker maken door jouw abonnement op te zeggen via Opzeggen.nl. Bij ons zeg je jouw VriendenLoterij abonnement namelijk in twee simpele stappen op. Je vult jouw gegevens in en kiest vervolgens hoe wij jouw opzegging versturen. Hierdoor is jouw VriendenLoterij abonnement binnen een handomdraai beëindigd.

Gratis download

Je kunt de opzegbrief voor de Vriendenloterij direct gratis downloaden. Je hoeft je bij ons niet te registeren en we slaan je gegevens niet op als je gebruik maakt van de gratis opzegbrief. Je kunt de afmelding zelf versturen. Zo eenvoudig werkt het! Meer informatie over het opzeggen kan jij ook bij Het Juridisch Loket vinden.

100% opzeggarantie via Opzeggen.nl

Wil je direct zeker weten dat opzeggen bij de Vriendenloterij is gelukt? Laat ons dan het stopzetten bij de VriendenLoterij voor jou regelen. Kies in dat geval voor een aangetekende verzending in stap 2 en maak gebruik van onze opzeggarantie. Wij versturen je opzegging naar de Vriendenloterij en je ontvangt hier van ons een bevestiging van, inclusief een kopie van je opzegbrief. Gaat er onverhoopt toch iets mis bij het opzeggen? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Op deze manier wordt de opzegging alsnog naar alle tevredenheid geregeld. Wanneer je een maand langer mee hebt gespeeld dan strikt noodzakelijk, vergoedt Opzeggen.nl de kosten voor deze extra deelname.

Standaardverzending of aangetekende verzending

Vriendenloterij opzeggen kan ook door een aangetekende brief te verzenden, waardoor je bewijs hebt dat de Vriendenloterij jouw opzegbrief heeft ontvangen. Je kunt dit door ons laten regelen tegen een gunstiger tarief dan de €9,05 die je betaalt bij het postkantoor! Gewoon via PostNL met track & trace. Wij sturen iedere maandag de aangetekende opzegbrieven naar de Vriendenloterij. Zodra jouw opzegbrief is verzonden ontvang je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo wordt opzeggen bij de Vriendenloterij niet alleen eenvoudig, je krijgt ook direct zekerheid dat deze door de Vriendenloterij in behandeling wordt genomen.

Moeilijkheden VriendenLoterij stopzetten

Consumenten die bij de VriendenLoterij opzeggen via onze opzegservice ervaren nauwelijks problemen. Incidenteel komt het voor dat stopzetten niet is gelukt, maar dan nemen wij contact op met de VriendenLoterij om de uitschrijving alsnog verwerkt te krijgen. Wij zijn dus positief over de VriendenLoterij wanneer het gaat over stopzetten van deelname!

Ervaringen met opzeggen VriendenLoterij

Monique uit Helmond - ”Rechtstreeks opzeggen bij de Vriendenloterij kan natuurlijk ook, maar dit kost veel minder moeite. Is mij een klein bedrag wel waard!“

Otto uit Houten - ”Opzeggen is zo eenvoudig dat ik bij een volgende aanbieding van de Vriendenloterij gewoon weer ga meespelen. Ik weet nu hoe ik er makkelijk vanaf kan komen.“

Inez uit Etten-Leur - ”Vanaf nu weet ik Opzeggen.nl te vinden voor al mijn opzeggingen. Wist niet dat deze geweldige service bestond!“

Bij Opzeggen.nl proberen we je het zo eenvoudig mogelijk te maken. Door slechts een paar velden in te vullen is het uitschrijven al bijna geregeld. Je hoeft de opzegbrief voor de VriendenLoterij alleen nog maar te verzenden. Makkelijker kan volgens ons niet!

Meer informatie over het opzeggen van een loterij?

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van de VriendenLoterij

Is de VriendenLoterij direct opzegbaar?
Ja, je kunt jouw VriendenLoterij abonnement te allen tijde opzeggen. Als je jouw abonnement opzegt op het moment dat het incassoproces voor een speelmaand en/of extra trekking al in gang is gezet of al heeft plaatsgevonden, neem je nog deel aan de betreffende speelmaand en/of extra trekking. De daaropvolgende trekking speel je niet meer mee.

Is BankGiro Loterij hetzelfde als VriendenLoterij?
Ja, de BankGiro Loterij is tegenwoordig hetzelfde als de VriendenLoterij. Eerstgenoemde loterij is sinds 21 augustus 2016 namelijk samengevoegd met de VriendenLoterij. Gevolg van deze samenvoeging is dat het merk BankGiro Loterij is verdwenen.

Hoe kan ik de VriendenLoterij opzeggen in verband met een overlijden?
Wie een VriendenLoterij abonnement van een overleden persoon op wil zeggen, kan het beste telefonisch contact opnemen met de loterij via 088 - 020 1020. Zorg ervoor dat je het rekeningnummer waarvan het bedrag afgeschreven wordt bij de hand hebt. Je kunt ook schriftelijk de VriendenLoterij opzeggen na overlijden. Vergeet in dat geval niet om het rekeningnummer in de brief te vermelden.

Wat moet ik doen als opzeggen niet lukt?
Wie zich tot Opzeggen.nl richt om een VriendenLoterij abonnement op te zeggen, ondervindt hier nauwelijks problemen mee. Incidenteel kan het voorkomen dat het opzeggen niet lukt. Jij hoeft je dan nog geen zorgen te maken, want in dat geval neemt Opzeggen.nl contact op met de VriedenLoterij. Zodoende zorgen wij ervoor dat jouw abonnement alsnog naar tevredenheid wordt opgezegd.

Hoe langt duurt het voordat mijn VriendenLoterij opzegging verwerkt is?
Je kunt een VriendenLoterij abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Het is alleen niet zo dat jouw abonnement ook altijd direct eindigt. De VriendenLoterij hanteert namelijk een verwerkingstijd van maximaal een maand. Hierdoor kan het zijn dat je nog meespeelt met de eerstvolgende maandelijkse en/of extra trekking.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Vriendenloterij contact

Wil je contact opnemen met de Vriendenloterij? Om je deelname bij de Vriendenloterij te stoppen kun je bellen naar telefoonnummer 088 - 020 1020. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Geen zin om te bellen met de Vriendenloterij? Gebruik dan hieronder de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Vriendenloterij

Vriendenloterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM