9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Nationale-Nederlanden opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Nationale-Nederlanden

Stap 1Vul het onderstaande formulier in

Stap 2Voorwaarden accepteren en betalen

Je moet onze algemene voorwaarden accepteren

Kies een betaalmethode:

Selecteer een betaalmethode

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

9.1 op basis van 7663 beoordelingen

Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom Opzeggen.nl?

 • icon_opzeggarantie.svg

  Opzeggarantie

 • icon_juridisch.svg

  Gratis juridische hulp

 • icon_company.svg

  4000 organisaties

 • icon_veilig.svg

  Veilig

Dit is wat onze klanten over ons denken

We hebben 4.421.562 opzeggingen verwerkt. Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

Jullie hebben het snel geregeld, via vriendenloterij zelf is een ramp. Jammer dat je voor het opzeggen via jullie het moet regelen en daar dan geld aan moet uitgeven. Vriendenloterij zou het beter en makkelijker moeten regelen.

Carla , Terneuzen

15-5-2024

10

Geen zorgen, was goed verlopen

Frans , Erkamp

15-5-2024

10

wordt netjes geregeld, dit was de tweede keer en is weer goed bevallen!!

martha , De Cocksdorp

15-5-2024

Lees alle beoordelingenDit zijn de beoordelingen van onze Nederlandse gebruikers

Nationale-Nederlanden opzeggen

Nationale-Nederlanden (NN) is een financiële dienstverlener die zich onder meer bezighoudt met het aanbieden van verzekeringen. Doordat dit een grote en bekende verzekeraar is, hebben veel Nederlanders hier een verzekering lopen. Ben je ook verzekerd bij NN, maar wil je jouw verzekering stopzetten? Wacht dan niet tot het einde van de looptijd. Jouw verzekering eindigt dan namelijk niet automatisch. Je moet zelf Nationale-Nederlanden opzeggen als je van een verzekering af wilt. Om jou een handje te helpen, vertellen we je hier alles wat je moet weten over het opzeggen van een verzekering bij Nationale-Nederlanden.

Op deze pagina

Nationale-Nederlanden online opzeggen
Voorwaarden Nationale-Nederlanden verzekeringen
Nationale-Nederlanden opzeggen? 3 manieren op een rijtje!
Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Nationale-Nederlanden
Contactinformatie Nationale-Nederlanden
Opzeggen verzekering - alles wat je moet weten

Nationale-Nederlanden online opzeggen

Nationale-Nederlanden is onderdeel van de NN Group. ING Verzekeringen, OHRA, Movir en ABN AMRO Verzekeringen zijn enkele van de andere merken die tot de NN Group behoren. Wil je jouw verzekering bij Nationale-Nederlanden opzeggen?

Wil je een verzekering van Nationale-Nederlanden opzeggen? Kies eerst welke verzekering je wilt opzeggen. Je gaat dan naar het opzegformulier voor die specifieke verzekering. Vul de gevraagde gegevens in, download het formulier en stuur dit naar het opgegeven adres. Wil je nog meer gemak en direct 100% opzeggarantie? Dan kun je het formulier ook door Opzeggen.nl laten versturen naar Nationale-Nederlanden. En kun jij je bezighouden met leukere zaken!

Staat jouw verzekering van Nationale-Nederlanden niet in het overzicht? Geen probleem, gebruik dan het algemene opzegformulier van Nationale-Nederlanden.

Voorwaarden Nationale-Nederlanden verzekeringen

Iedere verzekeraar hanteert voorwaarden. Hiermee moet je akkoord gaan voordat je een verzekering afsluit. Wil je een verzekering opzeggen? Dan kun je te maken krijgen met deze voorwaarden. Benieuwd wat de voorwaarde van Nationale-Nederlanden verzekeringen zijn? Wij zetten hieronder de belangrijkste voor je op een rijtje.

14 dagen bedenktijd

Als particulier krijg je bij Nationale-Nederlanden in veel gevallen bedenktijd. Schade- en inkomensverzekering kun je binnen 14 dagen nadat je de polis hebt ontvangen, herroepen. Dit kan kosteloos en zonder opgaaf van reden.

Opzeggen kan na 1 jaar

Wie een verzekering afsluit bij Nationale-Nederlanden zit hier in ieder geval 1 jaar aan vast. Dankzij de Wet van Dam kun je de verzekering na het eerste jaar dagelijks opzeggen. Doe je niets? Dan loopt de verzekering automatisch door. De verzekeraar brengt je hier wel van op de hoogte, want het is niet toegestaan om verzekeringen stilzwijgend te verlengen.

Nationale-Nederlanden verzekering wijzigen

Een verzekering van Nationale-Nederlanden verandert niet vanzelf mee met jouw leven. Vandaar dat het soms nodig is om verzekeringen te wijzigen. Bepaalde zaken, zoals een verhuizing, kun je zelf doorgeven via NN.nl

Overlijden melden

Als een klant van Nationale-Nederlanden overlijdt, moet dit doorgegeven worden aan de verzekeraar. Dit kun je het beste doen via het formulier op de website. Nationale-Nederlanden zoekt vervolgens uit welke verzekeringen op naam van de overleden persoon staan. In de overlijdensgids van Opzeggen.nl kun je meer informatie vinden over wat je moet regelen bij een overlijden.

Polisnummer achterhalen

Voor het opzeggen van een Nationale-Nederlanden verzekering heb je jouw polisnummer nodig. Deze vind je op je polis en op alle brieven over de verzekering. Kun je jouw polisnummer niet vinden? Neem dan contact op met NN.

Het zekerheidspakket particulieren

Het zekerheidspakket particulieren is een pakket waarbinnen je één of meerdere schadeverzekeringen af kunt sluiten. Verzekeringen uit dit pakket hebben een looptijd van minimaal 1 jaar. Na het eerste jaar kun je een verzekering op elk moment opzeggen. Er geldt geen opzegtermijn. Opzeggen kan telefonisch bij NN of via je verzekeringsadviseur.

Nationale-Nederlanden opzeggen? 3 manieren op een rijtje!

Is het langer dan een jaar geleden dat je bij Nationale-Nederlanden een verzekering afsloot? Dan kun je deze direct opzeggen, want nn hanteert in dat geval geen opzegtermijn. Benieuwd hoe Nationale-Nederlanden opzeggen werkt? Wij zetten hier 3 manieren op een rijtje.

Nationale-Nederlanden opzeggen via een online formulier op de site van NN Via het opzegformulier op de site van Nationale-Nederlanden kun je in ieder geval de volgende verzekeringen opzeggen: autoverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering en ongevallenverzekering. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe opzeggen via een online formulier op de site van NN werkt.
1. geef aan waar jij je verzekering hebt afgesloten: rechtstreeks bij NN, via een adviseur of tussenpersoon of via ING. 2. vul je polisnummer in en klik op ‘verder’ 3. vul je persoonlijke gegevens in en klik op ‘verder’. Alle velden met een sterretje (*) zijn verplicht.  4. selecteer de verzekering(en) waar het om gaat.  5. bij sommige verzekeringen moet je aangeven wat de reden voor opzegging is. Verhuis je naar het buitenland? Dan kun je geen gebruik maken van het opzegformulier. Neem in dat geval telefonisch contact op met Nationale-Nederlanden.  6. vul de datum in waarop je jouw verzekering(en) wilt beëindigen. 7. controleer of de ingevulde gegevens kloppen. 8. verstuur jouw opzegging.

Nationale-Nederlanden telefonisch opzeggen Wie zijn verzekering bij Nationale-Nederlanden op wil zeggen kan dit ook telefonisch doen. Je kunt zelf bellen naar 088 - 6630 663. De medewerker die je aan de lijn krijgt heeft bepaalde gegevens nodig om jouw opzegging te verwerken, zoals je polisnummer. Is er een lange wachttijd? Dan kun je een terugbelverzoek indienen via de website van Nationale-Nederlanden. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld door een medewerker. Het voordeel van telefonisch opzeggen is dat jouw opzegging direct verwerkt wordt. Toch zit er ook een nadeel aan, want de medewerker zal er alles aan doen om te voorkomen dat jij jouw verzekering opzegt. Wil je de verzekering op een boot opzeggen? Dat kan niet via het bovenstaande telefoonnummer. In dat geval moet je namelijk bellen naar 088 - 8181 500. Je kunt een verzekering op een boot ook opzeggen door een mail te sturen naar bootverzekering@nnvs.nl.

Nationale-Nederlanden online opzeggen via Opzeggen.nl Wil je jouw verzekering bij Nationale-Nederlanden opzeggen zonder dat dit je veel tijd en moeite kost? Dan biedt de opzegservice van Opzeggen.nl uitkomst. Je hoeft hier namelijk maar twee stappen te doorlopen. Hieronder lees je hoe opzeggen via onze opzegservice werkt. 

Vul in het opzegformulier jouw persoonlijke gegevens in - Vul jouw naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres in en kies per wanneer je de verzekering wilt beëindigen. Je kunt er eventueel ook nog voor kiezen om je af te melden voor reclame van Nationale-Nederlanden. Opzeggen.nl voegt dan een alinea toe aan jouw opzegbrief.

Opzegging versturen - Nadat je jouw persoonlijke gegevens hebt ingevuld, kies je of je de opzegbrief standaard of aangetekend wilt versturen. Selecteer vervolgens de gewenste betaalmethode, ga akkoord met de voorwaarden en verstuur je opzegging. Opzeggen.nl verstuurt jouw opzegbrief naar Nationale-Nederlanden, waardoor je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Meer informatie over het opzeggen van een verzekering>?

Veelgestelde vragen over het opzeggen van je verzekering bij Nationale-Nederlanden

Hoe kan ik mijn verzekering(en) bij Nationale-Nederlanden opzeggen?

Je kunt jouw verzekering bij Nationale-Nederlanden opzeggen via een online formulier op de website of telefonisch. Wanneer er een (lange) wachtrij is, kun je een terugbelverzoek indienen. Nationale-Nederlanden opzeggen kan ook door gebruik te maken van de opzegservice van Opzeggen.nl.

Hoe zeg ik het zekerheidspakket particulieren van Nationale-Nederlanden op?

Je kunt het zekerheidspakket particulieren opzeggen bij Nationale-Nederlanden of je verzekeringsadviseur. Iedere verzekering uit dit pakket heeft een minimale looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je de verzekering op elk moment opzeggen en geldt er geen opzegtermijn.

Hoe kan ik contact opnemen met de Nationale-Nederlanden?

Contact opnemen met Nationale-Nederlanden kan door te bellen naar 088 - 6630 663. Wie liever niet belt, kan een bericht sturen via de chat. Nn werkt met een chatbot, maar deze kan je uiteindelijk koppelen aan een medewerker.

Waar kan ik een overlijden doorgeven bij Nationale-Nederlanden?

Wie een overlijden door wil geven aan Nationale-Nederlanden kan hiervoor gebruik maken van een online formulier. De verzekeraar zoekt uit welke verzekeringen de overledene heeft lopen en helpen je bij de afwikkeling van het overlijden.

Hoe handelt Opzeggen.nl mijn opzegging bij Nationale-Nederlanden af?

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld en voor een verzendmethode gekozen hebt, verstuurt Opzeggen.nl jouw opzegbrief naar Nationale-Nederlanden. Als je voor een aangetekende brief kiest, profiteer je van onze 100% opzeggarantie.

Contactinformatie Nationale-Nederlanden

Opzeggen.nl staat voor je klaar om te helpen met opzeggen. We bieden de service om jouw opzegbrief voor een kleine vergoeding te versturen, maar voel je absoluut niet verplicht. Alle benodigde informatie om Nationale-Nederlanden op te zeggen, kun je gratis en zonder verplichtingen vinden. Het opzegformulier is ook gratis te downloaden en te gebruiken. In dergelijke gevallen zullen we niets doen met jouw gegevens; we verwijderen deze binnen 24 uur ('s nachts).

Opzeggen verzekering - alles wat je moet weten

Wil je alleen een verzekering van Nationale-Nederlanden opzeggen? Dan ben je bij Opzeggen.nl aan het juiste adres. Maar we bieden meer. Je kunt hier ook allerlei handige informatie vinden met betrekking tot het opzeggen van een verzekering.

Wil je ook nog andere verzekeringen opzeggen? Ook dat regel je snel via Opzeggen.nl. We hebben bij de meeste verzekeraars een contactpersoon, dus mocht er onverhoopt iets mis gaan - wat zeer zeldzaam is - dan horen we dat graag van jou en gaat één van onze support mensen direct voor jou bellen. Uiteraard helemaal gratis voor jou. En zo zorgen we dat ook in die zeldzame gevallen er een goede oplossing wordt gevonden; een correcte opzegging op de aangegeven datum. Dat is de service van Opzeggen.nl.

Het is ook niet voor niets dat maar liefst 96% van de gebruikers van Opzeggen.nl onze opzegservice aanbeveelt!

Meest opgezegde verzekeraars

Telefoonnummer Nationale-Nederlanden

Je kunt Nationale-Nederlanden bereiken via het telefoonnummer 070-5130303.

Adres Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden

Postbus 93604

2509 AV Den Haag

Categorieën

 • Loterij
 • Goede doelen
 • Verzekering
 • Fitness
 • Krant & tijdschrift

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

Direct online opzeggen

Welke organisatie zoek je?

16.574 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 4.421.562 opzeggingen in totaal

GreenOnline BV Gebruiksvoorwaarden