★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Aansprakelijkheidsverzekering opzeggen

Opzeggen bij alle verzekeraars

16.562 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.509.845 opzeggingen in totaal

back

Aansprakelijkheidsverzekering opzeggen

Wil je een aansprakelijkheidsverzekering opzeggen? Zoek de verzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de verzekeraar per wanneer jouw aansprakelijkheidsverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn aansprakelijkheidsverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je aansprakelijkheidsverzekering al opzegbaar is. Steeds meer aansprakelijkheidsverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel aansprakelijkheidsverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze aansprakelijkheidsverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuwe aansprakelijkheidsverzekering

Stap je over naar een andere aansprakelijkheidsverzekering? Zorg dan dat de einddatum van je oude verzekering gelijk loopt met de ingangsdatum van je nieuwe verzekering. Wanneer je naar de opzegbrief van je oude verzekeraar gaat, dan kun je daar ook een einddatum opgeven. Zorg er wel voor dat de datum die je kiest ook daadwerkelijk als einddatum volgens je contract mogelijk is.Hieronder vind je directe links naar veel opgezegde aansprakelijkheidsverzekeringen:

Aansprakelijkheidsverzekering opzegbrief