★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Hockeyvereniging opzeggen

Download hier je gratis opzegbrief

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Hockeyvereniging opzeggen werkt als volgt

Judovereniging Opzegbrief

Maak je persoonlijke opzegbrief voor jouw hockeyvereniging. Vul de gevraagde gegevens van jezelf en van de hockeyvereniging waarbij je wilt opzeggen in. De brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van je vereniging per wanneer je opzegging een feit is.

Opzegtermijn

De meeste hockeyverenigingen hanteren een opzegtermijn van 1 maand, maar dit kan ook langer zijn. Controleer dit dus op tijd bij jouw vereniging. Hou bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je hockeyvereniging, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Algemeen

Telefoonnummer Hockeyvereniging

We kunnen niet bepalen welke hockeyvereniging je wilt opzeggen. We kunnen je hier dan ook niet voorzien van het telefoonnummer van jouw specifieke vereniging.

Kunnen we dan niets voor je betekenen? Jazeker wel, gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Je vult naast je eigen gegevens ook de adresgegevens van jouw hockeyvereniging in en wij kunnen je opzegging versturen. Zo wordt je opzegging toch voor je in orde gemaakt!

Adres van je hockeyvereniging

We hebben extra velden toegevoegd aan onze briefgenerator voor je hockeyvereniging. Als je die toevoegt, dan kan je opzegbrief verstuurd worden!