★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Huurcontract opzeggen

Download hier je gratis opzegbrief

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Huurcontract opzeggen werkt als volgt

Opzegbrief

Maak je persoonlijke opzegbrief. Vul daar de gevraagde gegevens van jezelf en van de verhuurder in. De brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief aangetekend. Je ontvangt een bevestiging van de verhuurder per wanneer je huurcontract eindigt.

Verhuizen? Dan ook opzeggen!

Als je gaat verhuizen, dan moet je op je oude adres een aantal zaken opzeggen. Waar moet je in ieder geval aan denken?

Energieleverancier opzeggen -->
Verzekering opzeggen -->
Internet en televisie opzeggen -->
Krant en tijdschriften opzeggen -->

Verzendservice

Wil je de opzegbrief door ons laten versturen? Dat kan ook. Voor slechts 2,99 Euro sturen we je brief direct per post (van zondag tot en met vrijdag wordt de post rond 16.00 uur door ons verstuurd). Je ontvangt van ons een e-mail met een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief.

Wil je de garantie hebben dat je brief aankomt? Maak dan gebruik van onze service om je brief aangetekend te versturen. Wij versturen je opzegbrief (elke maandag rond 14.00 uur) aangetekend en je ontvangt van ons een Track & Trace code zodat je de verzending kunt volgen. Om er zeker van te zijn dat je verhuurder je opzegbrief ontvangt, adviseren we je om de brief aangetekend te versturen.


Waar op letten

Hou rekening met de contractueel afgesproken opzegtermijn. Deze is minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden. Wanneer je zeker wilt zijn dat de opzegging per eerstvolgende mogelijkheid wordt gerealiseerd, dan verdient het de aanbeveling om de brief aangetekend te versturen. Je hoeft geen reden op te geven om je huurcontract op te zeggen.

Automatische incasso

Vergeet niet je automatische incasso op tijd stop te zetten. In nagenoeg alle huurcontracten is opgenomen dat je tot het einde van de huurperiode op tijd je huur betaalt. Je kunt niet de laatste periode verrekenen met de eventuele borg. Deze ontvang je later van de verhuurder retour.

Verhuisservice

Wil je er zeker van zijn dat je niets vergeten bent? Je kunt dan ook gebruik maken van de verhuisservice van PostNL. Zij sturen je post door. Je kunt zelf bepalen (en betalen) voor welke periode je deze service wilt gebruiken. Voor meer informatie, zie de PostNL Verhuisservice informatie.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Algemeen

Huurcontract niet telefonisch opzeggen

We kunnen niet bepalen bij wie je een huurcontract wilt opzeggen. We kunnen je hier dan ook niet voorzien van het telefoonnummer.

Kunnen we dan niets voor je betekenen? Jazeker wel, gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Je vult naast je eigen gegevens ook de adresgegevens van jouw verhuurder in en wij kunnen je opzegging versturen. Zo wordt je opzegging toch voor je in orde gemaakt!

Adres van je verhuurder

We hebben extra velden toegevoegd aan onze briefgenerator voor je verhuurder. Als je die toevoegt, dan kan je opzegbrief verstuurd worden!