★★★★★
9.1 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

Kamer opzeggen

Download hier je gratis opzegbrief

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7015 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Kamer opzeggen werkt als volgt

Kamer opzeggen

Maak je persoonlijke opzegbrief om je kamer op te zeggen. Vul daar de gevraagde gegevens van jezelf en van de verhuurder in. De brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief aangetekend. Je ontvangt een bevestiging van de verhuurder per wanneer je huurcontract van je kamer afloopt.

Waar op letten

Hou rekening met de contractueel afgesproken opzegtermijn voor het opzeggen van je kamer. Deze is minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden. Wanneer je zeker wilt zijn dat de opzegging per eerstvolgende mogelijkheid wordt gerealiseerd, dan verdient het de aanbeveling om de brief aangetekend te versturen. je hoeft geen reden op te geven om je kamer op te zeggen.

Automatische incasso

Vergeet niet je automatische incasso op tijd stop te zetten. In nagenoeg alle huurcontracten is opgenomen dat je tot het einde van de huurperiode op tijd je huur betaalt. Je kunt niet de laatste periode verrekenen met de eventuele borg. Deze ontvang je later van de verhuurder retour.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Algemeen

Kamerhuur niet telefonisch opzeggen

We kunnen niet bepalen bij wie je de kamerhuur wilt opzeggen. We kunnen je hier dan ook niet voorzien van het telefoonnummer.

Kunnen we dan niets voor je betekenen? Jazeker wel, gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Je vult naast je eigen gegevens ook de adresgegevens van jouw kamerverhuurder in en wij kunnen je opzegging versturen. Zo wordt je opzegging toch voor je in orde gemaakt!

Adres van je kamerverhuurder

We hebben extra velden toegevoegd aan onze briefgenerator voor je kamerverhuurder. Als je die toevoegt, dan kan je opzegbrief verstuurd worden!