★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Sportschool opzeggen

Download hier je gratis opzegbrief

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Sportschool opzeggen werkt als volgt

Sportschool Opzegbrief

Maak je persoonlijke opzegbrief voor jouw sportschool. Vul de gevraagde gegevens van jezelf en van je sportschool waarbij je wilt opzeggen in. De brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van de organisatie per wanneer je opzegging een feit is.

Opzegtermijn

De meeste sportscholen hanteren een opzegtermijn van 1 maand, maar dit kan ook langer zijn. Controleer dit dus op tijd bij jouw sportschool. Hou bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je sportschool, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Algemeen

Telefoonnummer sportschool

We kunnen niet bepalen welke sportschool je wilt opzeggen. We kunnen je hier dan ook niet voorzien van het telefoonnummer van jouw specifieke school.

Kunnen we dan niets voor je betekenen? Jazeker wel, gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Je vult naast je eigen gegevens ook de adresgegevens van jouw sportschool in en wij kunnen je opzegging versturen. Zo wordt je opzegging toch voor je in orde gemaakt!

Adres van je sportschool

We hebben extra velden toegevoegd aan onze briefgenerator voor je sportschool. Als je die toevoegt, dan kan je opzegbrief verstuurd worden!