★★★★★
9.1 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Voetbalvereniging opzeggen

Download hier je gratis opzegbrief

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7162 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Voetbalvereniging opzeggen werkt als volgt

Voetbalvereniging Opzegbrief

Maak je persoonlijke opzegbrief voor jouw voetbalvereniging. Vul de gevraagde gegevens van jezelf en van de voetbalvereniging waarbij je wilt opzeggen in. De brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief. Je ontvangt een bevestiging van de organisatie per wanneer je opzegging een feit is.

Opzegtermijn

De meeste voetbalverenigingen hanteren een opzegtermijn van 1 maand, maar dit kan ook langer zijn. Controleer dit dus op tijd bij jouw vereniging. Hou bij het schriftelijk opzeggen rekening met een verwerkingstijd van 2 weken.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je voetbalvereniging, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.


Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Algemeen

Telefoonnummer voetbalvereniging

We kunnen niet bepalen welke voetbalvereniging je wilt opzeggen. We kunnen je hier dan ook niet voorzien van het telefoonnummer van jouw specifieke vereniging.

Kunnen we dan niets voor je betekenen? Jazeker wel, gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Je vult naast je eigen gegevens ook de adresgegevens van jouw voetbalvereniging in en wij kunnen je opzegging versturen. Zo wordt je opzegging toch voor je in orde gemaakt!

Adres van je voetbalvereniging

We hebben extra velden toegevoegd aan onze briefgenerator voor je voetbalvereniging. Als je die toevoegt, dan kan je opzegbrief verstuurd worden!