★★★★★
9.2 op basis van 2128 beoordelingen Kiyoh

Autoverzekering opzegbrief

Opzeggen bij alle autoverzekeraars

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 2.867.906 opzeggingen in totaal

back

Opzegbrief autoverzekering

Zoek je een opzegbrief voor je autoverzekering? Zoek de autoverzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de autoverzekeraar per wanneer jouw autoverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn autoverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je autoverzekering al opzegbaar is. Steeds meer autoverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel autoverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze autoverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuwe autoverzekering

Stap je over naar een andere autoverzekering? Zorg dan dat de einddatum van je oude verzekering gelijk loopt met de ingangsdatum van je nieuwe verzekering. Wanneer je naar de opzegbrief van je oude autoverzekeraar gaat, dan kun je daar ook een einddatum opgeven. Zorg er wel voor dat de datum die je kiest ook daadwerkelijk als einddatum volgens je contract mogelijk is.Hieronder vind je directe links naar opzegbrieven voor veel opgezegde autoverzekeringen:

Autoverzekering opzeggen