★★★★★
9.2 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Freo telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Freo

Je kunt Freo bereiken via het telefoonnummer 085-1056225.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Freo

Freo
Postbus 2347
5600 CH Eindhoven


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Freo contactinformatie

Telefoonnummer Freo

Wil je telefonisch contact opnemen met Freo? Het telefoonnummer van Freo is 085-1056225. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres Freo

Adresgegevens Freo:
Freo
Postbus 2347
5600 CH Eindhoven

Klantenservice Freo

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Freo. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Freo. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Freo

Opzeggen bij Freo kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Freo. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Freo opzeggen