★★★★★
9.2 op basis van 6160 beoordelingen Kiyoh

De Chatbot die je helpt met opzeggen

Je contract opzeggen nu nog makkelijker

16.561 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 3.109.093 opzeggingen in totaal

back

Nog makkelijker opzeggen met onze chatbot

De chatbot helpt je bij het opzeggen van contracten bij meer dan 2.500 organisaties!

Opzeggen van contracten, lidmaatschappen, abonnementen en polissen

Wordt je ook helemaal tureluurs van de moeite die het kost om ergens op te zeggen? Aanmelden is altijd zo eenvoudig, maar als je wilt stoppen, dan moet je vaak veel moeite doen om ergens van af te komen. Daar is al een tijdje een oplossing voor, opzeggen.nl!

Opzeggen.nl introduceert: de Contract Terminator

Bij opzeggen.nl zijn al meer dan 3 miljoen opzeggingen verwerkt, dus we mogen concluderen dat het werkt (en dat er vraag naar is). Maar naast de makkelijke website waar opzeggers snel de juiste organisatie en de juiste informatie vinden om snel een overeenkomst te kunnen beëindigen, zijn we natuurlijk ook op zoek naar nieuwe mogelijkheden om op te zeggen. Misschien willen opzeggers over een paar jaar wel opzeggen via WhatsApp of via Messenger. Om mee te gaan met ontwikkelingen op Internet, hebben we een eerste chatbot ontwikkeld, samen met Konversa; de Contract Terminator.

Loterij opzeggen met de Contract Terminator

Wil je een Nederlandse loterij opzeggen? Ook dat kan via de Contract Terminator. Of het nu de Postcodeloterij, de Vriendenloterij, de Bankgiroloterij, de Lotto, de Staatsloterij of een andere loterij is, de chatbot helpt je met je opzegging. Snel en eenvoudig. De chatbot vraagt per loterij om de juiste informatie om je opzegging te regelen. Zodra je alle informatie hebt doorgegeven aan de Contract Terminator, kan je opzegging worden verzonden. Je ontvangt van ons, zoals je gewend bent, een bevestiging van je opzegging.