★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Budget Fitness opzeggen

Zeg hier direct Budget Fitness op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Budget Fitness opzeggen werkt als volgt

Budget Fitness opzeggen

Wil je Budget Fitness opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Budget Fitness per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Budget Fitness? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Budget Fitness je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Budget Fitness? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Budget Fitness je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Budget Fitness

Je kunt Budget Fitness bereiken via het telefoonnummer 078 - 691 4217.

Adres Budget Fitness

Budget Fitness
Plantageweg 25
2951 GN Alblasserdam