★★★★★
9.1 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Corpoforte opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij Corpoforte

Welk product wil je opzeggen bij Corpoforte?


Staat het product van Corpoforte er niet tussen? Gebruik dan onze algemene opzegbrief.


Corpoforte opzeggen werkt als volgt

Corpoforte Moerkapelle opzeggen

Wil je Corpoforte Moerkapelle opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Corpoforte Moerkapelle per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Corpoforte Moerkapelle, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Corpoforte Moerkapelle je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Corpoforte Moerkapelle? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Corpoforte Moerkapelle je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!


Meest opgezegd


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7005 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig