★★★★★
9.2 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Delda Sport telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Delda Sport

Je kunt Delda Sport bereiken via het telefoonnummer 020-2619515.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Delda Sport

Delda Sport
Zuideinde 74N
1121 CM Landsmeer


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Delda Sport contactinformatie

Telefoonnummer Delda Sport

Zoek je het telefoonnummer van Delda Sport? Je kunt Delda Sport bereiken via het telefoonnummer 020-2619515. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Delda Sport

Ben je op zoek naar het adres van Delda Sport?
Delda Sport
Zuideinde 74N
1121 CM Landsmeer

Klantenservice Delda Sport

Zoals elke organisatie biedt ook Delda Sport een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Delda Sport

Opzeggen bij Delda Sport kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Delda Sport. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Delda Sport opzeggen