★★★★★
9.1 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Energysport opzeggen

Zeg hier direct Energysport op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7147 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Energysport opzeggen werkt als volgt

Energysport opzeggen

Wil je een abonnement bij Energysport opzeggen? Vul dan de gevraagde gegevens in en de brief zal automatisch aangepast worden. Download vervolgens de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je krijgt een bevestiging van Energysport per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso zullen worden stopgezet.

Automatische incasso

Als het lang duurt voordat je een bevestiging krijgt van Energysport, kan je de automatische incasso laten blokkeren door je bank. De betalingsverplichting blijft daarentegen wel bestaan totdat je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier ook een bevestiging van hebt gekregen.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Energysport je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Energysport? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Energysport je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Energysport

Je kunt Energysport bereiken via het telefoonnummer 0341253444.

Adres Energysport

Energysport
Pascalweg 9a
8071 SE Nunspeet