★★★★★
9.2 op basis van 6775 beoordelingen Kiyoh

Fitness Zuidas opzeggen

Zeg hier direct Fitness Zuidas op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6775 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Fitness Zuidas opzeggen werkt als volgt

Fitness Zuidas opzeggen

Wil je Fitness Zuidas opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Fitness Zuidas per wanneer jouw abonnement en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Recht van Verzet

Wil je ook direct voorkomen dat Fitness Zuidas je gaat benaderen om toch klant te blijven? Of wil je ook direct alle reclame stopzetten van Fitness Zuidas? Activeer dan ook je zogenaamde Recht van Verzet in je opzegbrief. Wanneer je dit opneemt in je opzegbrief, dan mag Fitness Zuidas je niet meer benaderen en mogen ze je geen reclame meer toesturen. Zo sla je twee vliegen in één klap met de opzegbrief van opzeggen.nl!

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging van Fitness Zuidas? Als je opzegt via opzeggen.nl, dan krijg je direct opzeggarantie. Als er discussie ontstaat over je opzegging, dan gaat onze jurist voor je aan de slag. Helemaal gratis. Dat is de opzeggarantie van opzeggen.nl. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Meest opgezegde sportscholen


Andere sportscholen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Fitness

Telefoonnummer Fitness Zuidas

Je kunt Fitness Zuidas bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 66 11 908.

Adres Fitness Zuidas

Fitness Zuidas
Wijenburg 90A
1082 VW Amsterdam