★★★★★
9.2 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

CliniClowns telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over CliniClowns

-Wat zijn de contactgegevens van CliniClowns?
Het telefoonnummer van CliniClowns is 033 - 330 29 88. Je kan ook een brief sturen naar Postbus 1565, 3800 BN Amersfoort.

-Wanneer is CliniClowns bereikbaar?
CliniClowns is bereikbaar op werkdagen van 8.30-17:00.

-Kan ik mijn donatie tijdelijk stopzetten?
Het is mogelijk om je donatie tijdelijk stop te zetten door te bellen naar 033 - 330 29 88. Daarbij kan je het maandelijkse bedrag ook aan passen.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

CliniClowns contactinformatie

Telefoonnummer CliniClowns

Wil je weten op welk telefoonnummer CliniClowns bereikbaar is? Gebruik het telefoonnummer 033 - 469 90 40 om CliniClowns op te zeggen. Denk eraan dat het druk kan zijn. Dit betekent dat er een wachttijd zal zijn voordat een medewerker je te woord kan staan.

Adres CliniClowns

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor CliniClowns:
CliniClowns
Postbus 1565
3800 BN AMERSFOORT

Klantenservice CliniClowns

Zoals elke organisatie biedt ook CliniClowns een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact CliniClowns

Opzeggen bij CliniClowns kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met CliniClowns. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


CliniClowns opzeggen