★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Huidfonds opzeggen

Zeg hier direct Huidfonds op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Huidfonds opzeggen werkt als volgt

Huidfonds opzeggen

Donatie aan het Huidfonds opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van het Huidfonds per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar het Huidfonds en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Huidfonds

Stichting Nationaal Huidfonds (het Huidfonds) is een onafhankelijke stichting die zich inzet om huidziekten te bestrijden. Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben er langdurig of zelfs hun hele leven mee te maken. Doel van het Huidfonds is het verbeteren van de behandeling en de zorg voor huidpatiënten zodat de kwaliteit van leven van mensen met een huidziekte zal toenemen.

Veel gestelde vragen over Huidfonds

-Hoe lang duurt het voordat een opzegging verwerkt is?
Een opzegging is altijd binnen maximaal 30 dagen verwerkt.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Veel gestelde vragen over het Huidfonds

-Wat zijn de contactgegevens van het Huidfonds?
Het e-mailadres van het Huidfonds is secretariaat@huidfonds.nl. Je kan ook een brief sturen naar Postbus 778, 3430 AT Nieuwegein of bellen naar +3185 043 30 93.

-Wanneer is het Huidfonds bereikbaar?
Er wordt op hun website helaas niet vermeldt wat de uren zijn waarop het telefoonnummer van het Huidfonds bereikbaar is.

-Klopt het dat ik geen telefoonnummer kan vinden op de website van het Huidfonds
Nee, dit klopt niet. Op de contactpagina staan slechts een e-mailadres en een postadres, maar onder het kopje 'Privacy' kan je het nummer wel vinden.