★★★★★
9.2 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Huidfonds telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over het Huidfonds

-Wat zijn de contactgegevens van het Huidfonds?
Het e-mailadres van het Huidfonds is secretariaat@huidfonds.nl. Je kan ook een brief sturen naar Postbus 778, 3430 AT Nieuwegein of bellen naar +3185 043 30 93.

-Wanneer is het Huidfonds bereikbaar?
Er wordt op hun website helaas niet vermeldt wat de uren zijn waarop het telefoonnummer van het Huidfonds bereikbaar is.

-Klopt het dat ik geen telefoonnummer kan vinden op de website van het Huidfonds
Nee, dit klopt niet. Op de contactpagina staan slechts een e-mailadres en een postadres, maar onder het kopje 'Privacy' kan je het nummer wel vinden.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Huidfonds contactinformatie

Telefoonnummer Huidfonds

Wat is het telefoonnummer van Huidfonds? Je kunt het makkelijkste 085 043 30 93 gebruiken om Huidfonds op te zeggen. Het kan natuurlijk druk zijn, je bent waarschijnlijk niet de enige die wil opzeggen. Hou dus rekening met een mogelijke wachtrij.

Adres Huidfonds

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Huidfonds:
Huidfonds
Zeestraat 29
1941 AJ Beverwijk

Klantenservice Huidfonds

Zoals elke organisatie biedt ook Huidfonds een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Huidfonds

Huidfonds kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


Huidfonds opzeggen