★★★★★
9.2 op basis van 2887 beoordelingen Kiyoh

IFAW telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over IFAW

-Wat zijn het telefoonnummer en het postadres van IFAW?
Het nummer van IFAW is +31 (70) 33 55 011 en het postadres is Javastraat 56, 2585 AR Den Haag.

-Wanneer is IFAW bereikbaar?
De klantenservice is op elke werkdag tussen 09:00-17:00 uur bereikbaar.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2887 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3320 organisaties
  • Veilig

IFAW contactinformatie

Telefoonnummer IFAW

Wat is het telefoonnummer van IFAW? Je kunt het makkelijkste 070-3355011 gebruiken om IFAW op te zeggen. Het kan natuurlijk druk zijn, je bent waarschijnlijk niet de enige die wil opzeggen. Hou dus rekening met een mogelijke wachtrij.

Adres IFAW

Ben je op zoek naar het adres van IFAW?
IFAW
Javastraat 56
2585 AR Den Haag

Klantenservice IFAW

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van IFAW. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van IFAW. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact IFAW

Opzeggen bij IFAW kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met IFAW. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


IFAW opzeggen