★★★★★
9.1 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

KNCV Tuberculosefonds opzeggen

Zeg hier direct KNCV Tuberculosefonds op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7017 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

KNCV Tuberculosefonds opzeggen werkt als volgt

Tuberculosefonds opzeggen

Wil je het Tuberculosefonds opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van het Tuberculosefonds per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar het Tuberculosefonds en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Tuberculosefonds

KNCV Tuberculosefonds, ook handelend onder Stop TBC, zet zich al ruim honderd jaar in voor het terugdringen van tuberculose, in Nederland én in de wereld. KNCV Tuberculosefonds is een internationaal kennis- en expertisecentrum voor tbc-bestrijding. Met hun professionals, onder wie artsen, onderzoekers, sociaal-verpleegkundigen, training experts en epidemiologen, zetten zij zich in voor het terugdringen van de wereldwijde tbc-epidemie en tegen de verdere verspreiding van medicijnresistente tuberculose.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer KNCV Tuberculosefonds

Je kunt KNCV Tuberculosefonds bereiken via het telefoonnummer 070 - 416 72 22.

Adres KNCV Tuberculosefonds

KNCV Tuberculosefonds
Postbus 146
2501 CC Den Haag