★★★★★
9.2 op basis van 2524 beoordelingen Kiyoh

Metakids telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Metakids

Je kunt Metakids bereiken via het telefoonnummer 020 - 612 22 61.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Metakids

Metakids
Postbus 10762
1001 ET AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2524 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

Metakids contactinformatie

Telefoonnummer Metakids

Zoek je het telefoonnummer van Metakids? Je kunt Metakids bereiken via het telefoonnummer 020 - 612 22 61. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Metakids

Ben je op zoek naar het adres van Metakids?
Metakids
Postbus 10762
1001 ET AMSTERDAM

Klantenservice Metakids

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Metakids. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Metakids. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Metakids

Metakids kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


Metakids opzeggen