★★★★★
9.2 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Milieudefensie telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Milieudefensie

Je kunt Milieudefensie bereiken via het telefoonnummer 020 - 550 73 00.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Milieudefensie

Milieudefensie
Postbus 19199
1000 GD Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Milieudefensie contactinformatie

Telefoonnummer Milieudefensie

Zoek je het telefoonnummer van Milieudefensie? Je kunt Milieudefensie bereiken via het telefoonnummer 020 - 550 73 00. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Milieudefensie

Ben je op zoek naar het adres van Milieudefensie?
Milieudefensie
Postbus 19199
1000 GD Amsterdam

Klantenservice Milieudefensie

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Milieudefensie. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Milieudefensie. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Milieudefensie

Wil je weten welke contactopties Milieudefensie allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Milieudefensie.


Milieudefensie opzeggen