★★★★★
9.2 op basis van 2546 beoordelingen Kiyoh

NSGK telefoonnummer en adres

Telefoonnummer NSGK

Je kunt NSGK bereiken via het telefoonnummer 020 - 679 12 00.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres NSGK

NSGK
Wibautstraat 212
1091 GS AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2546 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

NSGK contactinformatie

Telefoonnummer NSGK

Zoek je het telefoonnummer van NSGK? Je kunt NSGK bereiken via het telefoonnummer 020 - 679 12 00. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres NSGK

Adresgegevens NSGK:
NSGK
Wibautstraat 212
1091 GS AMSTERDAM

Klantenservice NSGK

Zoals elke organisatie biedt ook NSGK een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact NSGK

Wil je weten welke contactopties NSGK allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij NSGK.


NSGK opzeggen