★★★★★
9.2 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

SOS Kinderdorpen telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over SOS Kinderdorpen

-Wat zijn de contactgegevens van SOS Kinderdorpen?
Het telefoonnummer van SOS Kinderdorpen is 020-303 2500. Je kan ook een brief sturen naar Postbus 9104, 1006 AC Amsterdam.

-Wanneer is SOS Kinderdorpen bereikbaar?
SOS Kinderdorpen is van maandag tot en met donderdag van 9:00-21:00 uur, vrijdag van 9:00-17:00 uur en zaterdag van 10:00-13:30 uur bereikbaar.

-Wat is de tijdsduur van mijn donateurschap?
Dat is afhankelijk van de periode die je hebt gekozen. Mocht je hier vragen over hebben, bel dan even naar 020-303 2500.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

SOS Kinderdorpen contactinformatie

Telefoonnummer SOS Kinderdorpen

Zoek je het telefoonnummer van SOS Kinderdorpen? Je kunt SOS Kinderdorpen bereiken via het telefoonnummer 020 – 303 2500. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres SOS Kinderdorpen

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor SOS Kinderdorpen:
SOS Kinderdorpen
Postbus 9104
1006 AC Amsterdam

Klantenservice SOS Kinderdorpen

Zoals elke organisatie biedt ook SOS Kinderdorpen een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


SOS Kinderdorpen opzeggen