★★★★★
9.2 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Stichting CHOICE telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Stichting CHOICE

Je kunt Stichting CHOICE bereiken via het telefoonnummer 020 - 737 01 79.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Stichting CHOICE

Stichting CHOICE
Keizersgracht 177
1016 DR Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Stichting CHOICE contactinformatie

Telefoonnummer Stichting CHOICE

Zoek je het telefoonnummer van Stichting CHOICE? Je kunt Stichting CHOICE bereiken via het telefoonnummer 020 - 737 01 79. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Stichting CHOICE

Adresgegevens Stichting CHOICE:
Stichting CHOICE
Keizersgracht 177
1016 DR Amsterdam

Klantenservice Stichting CHOICE

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Stichting CHOICE. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Stichting CHOICE. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Stichting CHOICE

Zelf je opzegging bij Stichting CHOICE regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Stichting CHOICE. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Stichting CHOICE regelt.


Stichting CHOICE opzeggen