★★★★★
9.2 op basis van 3772 beoordelingen Kiyoh

Stichting WOL telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Stichting WOL

Je kunt Stichting WOL bereiken via het telefoonnummer 0031725052680.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Stichting WOL

Stichting WOL
Kapelweg 6A
1906 EA Limmen


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3772 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Stichting WOL contactinformatie

Telefoonnummer Stichting WOL

Zoek je het telefoonnummer van Stichting WOL? Je kunt Stichting WOL bereiken via het telefoonnummer 0031725052680. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Stichting WOL

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Stichting WOL:
Stichting WOL
Kapelweg 6A
1906 EA Limmen

Klantenservice Stichting WOL

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Stichting WOL. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Stichting WOL. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Stichting WOL

Wil je weten welke contactopties Stichting WOL allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Stichting WOL.


Stichting WOL opzeggen