★★★★★
9.2 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Terre des Hommes telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over Terre des Hommes

-Wat zijn de contactgegevens van Terre des Hommes?
Het nummer van Terre des Hommes is 070 310 5000. Als je ze een een schriftelijk verzoek wil sturen kan dat naar Zoutmanstraat 42-44, 2518 GS Den Haag.

-Wanneer is Terre des Hommes bereikbaar?
De klantenservice is van maandag tot en met donderdag tussen 08:30-21:00 uur, vrijdag tussen 08:30-17:00 en zaterdag tussen 10:00-14:00 bereikbaar.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Terre des Hommes contactinformatie

Telefoonnummer Terre des Hommes

Zoek je het telefoonnummer van Terre des Hommes? Je kunt Terre des Hommes bereiken via het telefoonnummer 070 - 310 50 00. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Terre des Hommes

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Terre des Hommes:
Terre des Hommes
Zoutmanstraat 42-44
2518 GS Den Haag

Klantenservice Terre des Hommes

Zoals elke organisatie biedt ook Terre des Hommes een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Terre des Hommes

Opzeggen bij Terre des Hommes kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Terre des Hommes. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Terre des Hommes opzeggen