★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Unicef telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over het Unicef

-Wat is het telefoonnummer van het Unicef?
Om in contact te komen met het Unicef kan je Unicef bellen op 088 444 96 66.

-Wanneer is het Unicef bereikbaar?
Het Unicef is op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur bereikbaar.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Unicef contactinformatie

Telefoonnummer Unicef

Zoek je het telefoonnummer van Unicef? Je kunt Unicef bereiken via het telefoonnummer 070 - 333 93 33. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Unicef

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Unicef:
Unicef
Postbus 95375
2509 CJ Den Haag

Klantenservice Unicef

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Unicef. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Unicef. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Unicef

Zelf je opzegging bij Unicef regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Unicef. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Unicef regelt.


Unicef opzeggen