★★★★★
9.1 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

EW opzeggen

Zeg hier direct EW op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7163 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

EW opzeggen werkt als volgt

EW opzeggen

Wil je EW opzeggen? Vul de gegevens in en de brief wordt dan automatisch aangepast. Download deze brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het gegeven adres. Je ontvangt een confirmatie van EW per wanneer jouw abonnement wordt opgeheven.

Opzegtermijn

EW hanteert een opzegtermijn van 30 dagen voor de vervaldatum van het abonnement.

Verzenden opzegbrief

Wil je nog meer gemak? Laat ons dan jouw opzegbrief versturen. Je ontvangt van ons een bevestiging hiervan. Wij verzenden alle opzegbrieven aan EW per geregistreerde e-mail. Dit betekent dat we een certificaat van ontvangst door EW hebben van elke verzonden opzegbrief. Zo weet jij zeker dat er nooit discussie zal ontstaan over de ontvangst van de opzegbrief.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een confirmatie ontvangt van EW, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een confirmatie van hebt ontvangen.

Over EW

EW (voorheen Elsevier Weekblad) is een opinieblad met interessevelden die voornamelijk liggen in de onderwerpen economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Opgericht in 1945 is EW een van de oudste magazines die er momenteel zijn op de Nederlandse markt.

Meest opgezegde kranten en tijdschriften


Andere kranten en tijdschriften


Bekijk alle bedrijven in de branche: Krant & tijdschrift

Telefoonnummer EW

Je kunt EW bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 – 8947553.

Adres EW

EW
Postbus 606
7000 AP Doetinchem