★★★★★
9.2 op basis van 2129 beoordelingen Kiyoh

Lot of Happiness telefoonnummer en adres

Lot of Happiness contact

Wil je contact opnemen met Lot of Happiness? Om je deelname bij Lot of Happiness te stoppen kun je bellen naar telefoonnummer 085 - 130 3475. De klantenservice van Lot of Happiness is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct Lot of Happiness online opzeggen? Gebruik dan de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Lot of Happiness

FAIRSHARE Nederland t.n.v. Lot of Happiness
Entrada 100
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2129 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3300 organisaties
  • Veilig

Lot of Happiness contactinformatie

Telefoonnummer Lot of Happiness

Lot of Happiness is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Het telefoonnummer van Lot of Happiness is 085 - 130 3475 (lokaal tarief). Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags. Dat zijn over het algemeen rustige uren waarin minder opzeggers bellen.

Adres Lot of Happiness

FAIRSHARE Nederland t.n.v. Lot of Happiness
Entrada 100
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Lot of Happiness e-mailadres

Lot of Happiness is ook per e-mail goed bereikbaar. Je kunt je opzegging sturen naar info@lotofhappiness.nl. Vanuit opzeggen.nl sturen wij ook veel opzeggingen naar Lot of Happiness en dit gaat altijd goed. Wij versturen alles per geregistreerde e-mail (waarmee we kunnen volgen dat de e-mail is afgeleverd en ontvangen), maar we hebben deze documentatie nog nooit nodig gehad. Opzeggen via dit e-mailadres lijkt dus altijd goed te gaan!

Lot of Happiness contact

Als je contact opneemt met Lot of Happiness, zorg dan dat je alle gegevens bij de hand hebt om je opzegging direct goed te regelen. Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd.

Klantenservice Lot of Happiness

Het telefoonnummer van de klantenservice van Lot of Happiness is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op maandagochtend of net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Gebruik dan het postadres of het e-mailadres voor het uitschrijven of gebruik de handige online opzegservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je afmelding gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het stopzetten van je deelname? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om het stopzetten van je deelname alsnog in orde te maken.

Lot of Happiness opzeggen brief

Je kunt je deelname aan Lot of Happiness ook met een opzegbrief stopzetten. Wij geven je een voorbeeld hoe deze opzegbrief eruit kan zien. Vul de gevraagde gegevens in en je kunt de opzegbrief eenvoudig downloaden. Stuur de brief naar het adres van Lot of Happiness en het opzeggen van je deelname wordt geregeld. Als je de opzegbrief aangetekend wilt versturen, dan kun je beter gebruik maken van onze opzegservice. Bij ons betaald je namelijk slechts 7,99 Euro voor het aangetekende versturen van je opzegbrief naar Lot of Happiness, terwijl je bij het postkantoor 8,40 Euro betaald, voor exact dezelfde service! Je kunt bij opzeggen.nl dus ook nog geld besparen.

Geen contact meer met Lot of Happiness

Wil je na het uitschrijven niet meer gebeld worden door Lot of Happiness? En ook geen post en e-mails meer ontvangen? Geef dat dan aan in je opzegbrief. Opzeggen.nl biedt hiervoor al direct een optie. Als je dit aangeeft in je opzegbrief, dan zal Lot of Happiness geen contact meer met je opnemen.

Stopzetten post Lot of Happiness

Loterijen zijn erg goed in acties om klanten terug te winnen. Een tijdje nadat je hebt opgezegd, neemt de loterij weer contact met je op om te vragen of je weer mee wilt gaan spelen. Soms met een gratis lot, soms met het vooruitzicht dat de prijzen alsmaar hoger en beter worden. Wil je geen post meer ontvangen met alle enorme voordelen die je krijgt als je weer mee wilt gaan spelen? Gaaf dan in de brief aan dat je data verwijderd moeten worden. Daarmee regel je in 1 keer dat Lot of Happiness je niet meer kan benaderen.

Welke contactoptie werkt het best?

Je kunt Lot of Happiness opzeggen per brief, e-mail, via de telefoon of online. In het kort heb je de volgende mogelijkheden om je deelname aan Lot of Happiness te stoppen:

  • Telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 085 - 130 3475 (lokaal tarief)
  • Opzeggen met een opzegbrief
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl met track & trace
  • Opzeggen via het e-mailadres info@lotofhappiness.nl

Social media Lot of Happiness

De klantenservice van Lot of Happiness heeft ook een webcare team. Dit team handelt vragen af die gesteld worden via social media. Je kunt een (privé) bericht sturen via Facebook (http://www.facebook.com/lotofhappinessloterij), via Twitter of via Instagram (https://www.instagram.com/lohloterij/).

Hoe wapen ik mij tegen de medewerker van Lot of Happiness?

Bellen met Lot of Happiness om deelname te beëindigen? Hou er dan rekening mee dat de medewerker van Lot of Happiness zal proberen om je te behouden als deelnemer aan de loterij. Wellicht krijg je een aanbod om mee te blijven spelen en daarmee een gratis lot te ontvangen. Ons advies is om voet bij stuk te houden. Nee is nee. Gewoon opzeggen en als de medewerker aan blijft dringen, zelf een extra onderdeel toevoegen. Geef aan dat je in het kader van de AVG ook direct wilt dat je data worden verwijderd.

Online Lot of Happiness opzeggen per mail

Steeds minder organisaties bieden een e-mailadres. Ze willen dat je belt om op te zeggen, zodat ze je kunnen proberen te behouden. Online opzeggen is vaak alleen mogelijk via een webformulier. Maar bij Lot of Happiness is dit niet het geval. Je kunt Lot of Happiness een e-mail sturen via info@lotofhappiness.nl. Zoals al eerder hierboven aangegeven reageert Lot of Happiness goed op binnenkomende e-mails, dus online opzeggen lukt via dit kanaal.

Hoe vaak wordt Lot of Happiness opgezegd?

Onder de loterijen wordt Lot of Happiness niet zo vaak opgezegd als grote gevestigde loterijen als Staatsloterij, Lotto of Postcodeloterij. Maar er zijn veel deelnemers aan Lot of Happiness die hun deelname willen opzeggen. Via opzeggen.nl maandelijks zo'n 300 keer. Daarmee is Lot of Happiness een relatieve nieuwkomer die direct veel opzeggers genereert!

Besparen op je vaste kosten?

Stoppen met deelnemen aan een loterij leidt geheid tot een flinke besparing. Opzeggers bij opzeggen.nl zeggen in meer dan 10% van de gevallen meer dan 1 loterij tegelijkertijd op. Als je dus direct al je loterijen opzegt, dan bespaar je al gauw enkele honderden Euro's per jaar. Heb je de smaak dan te pakken? Check je bankafschriften en zoek naar goede doelen, tijdschriften en kranten en andere abonnementen die je niet of nauwelijks gebruikt. Scheelt zo weer minimaal tientallen Euro's per jaar. Tenslotte valt er veel op energie te besparen als je nog nooit bent overgestapt en kan het erg zinvol zijn om de tarieven van je verzekeringen eens te vergelijken met huidige tarieven.


Lot of Happiness opzeggen