★★★★★
9.2 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

Lot of Happiness telefoonnummer en adres

Lot of Happiness contact

Wil je contact opnemen met Lot of Happiness? Om je deelname bij Lot of Happiness te stoppen kun je bellen naar telefoonnummer 085 - 130 3475 of je kunt online opzeggen. De klantenservice van Lot of Happiness is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct jouw deelname aan Lot of Happiness online stopzetten? Gebruik dan onze opzegservice. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Lot of Happiness

FAIRSHARE Nederland t.n.v. Lot of Happiness
Entrada 100
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Lot of Happiness contactinformatie

Telefoonnummer Lot of Happiness

Lot of Happiness is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Op vrijdag stopt de klantenservice een uurtje eerder en is zij bereikbaar tot 16.00 uur. Het telefoonnummer van Lot of Happiness is 085 - 130 3475 (lokaal tarief). Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags. Dat zijn over het algemeen rustige uren waarin minder wordt gebeld.

Adres Lot of Happiness

FAIRSHARE Nederland t.n.v. Lot of Happiness
Entrada 100
1114 AA Amsterdam-Duivendrecht

Lot of Happiness e-mailadres

Lot of Happiness is ook per e-mail goed bereikbaar. Je kunt een e-mail sturen naar info@lotofhappiness.nl. Wij sturen veel e-mails naar Lot of Happiness en dit gaat altijd goed. Wij versturen alles per geregistreerde e-mail (waarmee we kunnen volgen dat de e-mail is afgeleverd en ontvangen), maar we hebben deze documentatie nog nooit nodig gehad. Dit e-mailadres lijkt dus goed bereikbaar!

Lot of Happiness contact

Als je contact opneemt met Lot of Happiness, zorg dan dat je alle gegevens bij de hand hebt. Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd.

Klantenservice Lot of Happiness

Het telefoonnummer van de klantenservice van Lot of Happiness is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op maandagochtend of net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Gebruik dan het postadres of het e-mailadres voor het uitschrijven of gebruik onze handige online service. In dat laatste geval is je afmelding gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het stopzetten van je deelname? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om het stopzetten van je deelname alsnog in orde te maken.

Lot of Happiness brief

Je kunt je deelname aan Lot of Happiness ook met een opzegbrief stopzetten. Wij geven je een voorbeeld hoe deze opzegbrief eruit kan zien. Vul de gevraagde gegevens in en je kunt de brief eenvoudig downloaden. Stuur de brief naar het adres van Lot of Happiness. Als je de opzegbrief aangetekend wilt versturen, dan kun je beter gebruik maken van onze service. Bij ons betaal je namelijk slechts 7,99 Euro voor het aangetekende versturen van jouw brief naar Lot of Happiness, terwijl je bij het postkantoor 9,05 Euro betaald, voor exact dezelfde service! Je kunt bij ons dus ook nog geld besparen.

Geen contact meer met Lot of Happiness

Wil je na het uitschrijven niet meer gebeld worden door Lot of Happiness? En ook geen post en e-mails meer ontvangen? Geef dat dan aan in je opzegbrief. Wij bieden hiervoor al direct een optie. Als je dit aangeeft in je brief, dan zal Lot of Happiness geen contact meer met je opnemen.

Stopzetten post Lot of Happiness

Loterijen zijn erg goed in acties om klanten terug te winnen. Een tijdje nadat je hebt opgezegd, neemt de loterij weer contact met je op om te vragen of je weer mee wilt gaan spelen. Soms met een gratis lot, soms met het vooruitzicht dat de prijzen alsmaar hoger en beter worden. Wil je geen post meer ontvangen met alle enorme voordelen die je krijgt als je weer mee wilt gaan spelen? Gaaf dan in de brief aan dat je data verwijderd moeten worden. Daarmee regel je in 1 keer dat Lot of Happiness je niet meer kan benaderen.

Welke contactoptie werkt het best?

Je kunt Lot of Happiness benaderen per brief, e-mail, via de telefoon of online. In het kort heb je de volgende mogelijkheden om je deelname aan Lot of Happiness te stoppen:

  • Telefonisch via het telefoonnummer 085 - 130 3475 (lokaal tarief)
  • Met een brief naar het hierboven genoemde adres
  • Aangetekend via opzeggen.nl met track & trace
  • Via het e-mailadres info@lotofhappiness.nl

Social media Lot of Happiness

De klantenservice van Lot of Happiness heeft ook een webcare team. Dit team handelt vragen af die gesteld worden via social media. Je kunt een (privé) bericht sturen via Facebook (http://www.facebook.com/lotofhappinessloterij), via Twitter of via Instagram (https://www.instagram.com/lohloterij/).

Hoe wapen ik mij tegen de medewerker van Lot of Happiness?

Bellen met Lot of Happiness om deelname te beëindigen? Hou er dan rekening mee dat de medewerker van Lot of Happiness zal proberen om je te behouden als deelnemer aan de loterij. Wellicht krijg je een aanbod om mee te blijven spelen en daarmee een gratis lot te ontvangen. Ons advies is om voet bij stuk te houden. Nee is nee. Gewoon volhouden en als de medewerker aan blijft dringen, zelf een extra onderdeel toevoegen. Geef aan dat je in het kader van de AVG ook direct wilt dat je data worden verwijderd.

Online Lot of Happiness per mail contacten

Steeds minder organisaties bieden een e-mailadres. Ze willen dat je belt, zodat ze je kunnen proberen te behouden. Online contact opnemen is vaak alleen mogelijk via een webformulier. Maar bij Lot of Happiness is dit niet het geval. Je kunt Lot of Happiness een e-mail sturen via info@lotofhappiness.nl. Zoals al eerder hierboven aangegeven reageert Lot of Happiness goed op binnenkomende e-mails, dus online contact lukt via dit kanaal.

Hoe vaak wordt Lot of Happiness opgezegd?

Onder de loterijen wordt Lot of Happiness niet zo vaak opgezegd als grote gevestigde loterijen als Staatsloterij, Lotto of Postcodeloterij. Maar er zijn veel deelnemers aan Lot of Happiness die hun deelname willen stoppen. Via ons maandelijks zo'n 300 keer.

Besparen op je vaste kosten?

Stoppen met deelnemen aan een loterij leidt geheid tot een flinke besparing. Gebruikers van onze service zeggen in meer dan 10% van de gevallen meer dan 1 loterij tegelijkertijd op. Als je dus direct al je loterijen opzegt, dan bespaar je al gauw enkele honderden Euro's per jaar. Heb je de smaak dan te pakken? Check je bankafschriften en zoek naar goede doelen, tijdschriften en kranten en andere abonnementen die je niet of nauwelijks gebruikt. Scheelt zo weer minimaal tientallen Euro's per jaar. Tenslotte valt er veel op energie te besparen als je nog nooit bent overgestapt en kan het erg zinvol zijn om de tarieven van je verzekeringen eens te vergelijken met huidige tarieven.


Lot of Happiness opzeggen