★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Lotto telefoonnummer en adres

Lotto telefoonnummer

Je kunt De Lotto bereiken via het telefoonnummer 070-550 08 06 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct De Lotto opzeggen? Gebruik dan onderstaande opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Lotto

Lotto BV
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Lotto contactinformatie

Lotto telefoonnummer

Je kunt De Lotto bereiken via het telefoonnummer 070-550 08 06 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adres Lotto

Lotto BV
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk

Klantenservice Lotto

De klantenservice van de Lotto is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Stuur dan een opzegbrief naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl voor opzeggen. In dat laatste geval is opzeggen gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het opzeggen? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om je deelname alsnog netjes beëindigd te krijgen..

Lotto contact

Je kunt ook opzeggen door een tweet te sturen. Gebruik hiervoor @LottoWebcare. Je moet er vervolgens wel rekening mee houden dat Lotto toch even direct contact met je zoekt om het opzeggen voor je in orde te maken. Daar is Twitter eigenlijk geen goed kanaal voor.

Mijn Lotto

Heb je inloggegevens voor jouw Mijn Lotto omgeving? Dan kun je inloggen en je deelname stopzetten. Heb je nog geen inloggegevens voor de Mijn Lotto omgeving? Dan is het eenvoudiger om op te zeggen via de telefoon of onze opzegservice.

Lotto.nl

Op Lotto.nl kun je eenvoudig alle informatie terugvinden over opzeggen van je deelname. De Lotto is een loterij die informatie rond opzeggen niet verstopt, maar heel makkelijk toegankelijk maakt. Je kunt eenvoudig bellen tijdens kantoortijden of een webformulier invullen om op te zeggen. Kun je de informatie toch niet vinden? Of is online opzeggen toch lastig via Lotto.nl? Dan kun je heel erg makkelijk opzeggen via opzeggen.nl.

AVG

Sinds maart 2018 is de AVG v an kracht gekomen in Nederland. Deze wetgeving geeft consumenten de mogelijkheid om haar gegevens te laten verwijderen door organisaties. Dit zorgt ervoor dat de organisatie na verwijdering van je gegevens dus nooit meer contact met je op kan nemen. Gebruik je onze opzegservice? Dan kun je deze optie eenvoudig toevoegen bij het opzeggen van je deelname. Ga je bellen? Vergeet dan niet deze optie ook te regelen, anders blijf je benaderd worden door de Lotto om weer mee te gaan spelen.

Lotto opzeggen

Er zijn verschillende manieren (kanalen) om De Lotto op te zeggen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

  • Telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 070-550 08 06 (lokaal tarief)
  • Opzeggen met een opzegbrief naar het opgegeven adres in Rijswijk
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl met track & trace
  • Opzeggen via het webformulier op de website van de Lotto.nl (gratis)

Lotto opzeggen moeilijk

Wanneer je moeite hebt met het opzeggen van je deelname aan de Lotto, dan hebben we goed nieuws voor je! Via opzeggen.nl is opzeggen van de Lotto namelijk heel erg eenvoudig en gegarandeerd! Als je dus ons het stopzetten van je deelname bij de Lotto laat regelen, dan garanderen wij jou dat je opzegging goed wordt verwerkt. Zijn er toch problemen? Dan gaat onze jurist gratis voor jou aan de slag. We nemen contact met onze contactpersoon op, overleggen de documenten waaruit blijkt dat de opzegbrief door de Lotto is ontvangen en zorgen ervoor dat het opzeggen alsnog goed en naar wens wordt afgehandeld.

Reclame de Lotto stopzetten

Word jij ook zo moe van alle ongevraagde reclame per post? Neem dan direct de paragraaf in je opzegging op over het verwijderen van je persoonlijke data. De Lotto zal netjes jouw gegevens verwijderen en zodoende niet meer in staat zijn om reclame naar je toe te zenden. Zo ben je in 1 keer van alle ergernissen af.

Bel me Niet register de Lotto

Nog een ergernis. Gebeld worden of je weer wilt gaan meespelen met de Lotto. Met als bonus een gratis lot. Vind je het een goede aanbieding? Dan is dat mooi meegenomen. Maar een groot deel van de oud spelers van de Lotto wil helemaal niet gebeld worden door De Lotto hierover. Ook hier geldt, laat je gegevens verwijderen door de Lotto. In theorie kunnen ze je dan nooit meer bellen. Word je toch gebeld? Dan zijn niet al je gegevens verwijderd en kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als er meerdere klachten binnenkomen bij deze autoriteit, dan zal deze actie ondernemen richting de Lotto. Boetes kunnen erg hoog worden, dus organisaties zullen zich houden aan de regelgeving over het niet mogen benaderen van consumenten die hebben aangegeven dit niet te willen.

Kosten Lotto

Als je stopt met deelnemen aan De Lotto, dan bespaar je eenvoudig meer dan 100 Euro per jaar (zelfs meer dan 150 Euro als je ook XL activeert). Een mooi bedrag om voor andere doeleinden te gebruiken. Wil je nog meer besparen? Check dan je bankafschriften om te zien welke kosten je kunt uitsparen. Vaak zullen dit kosten zijn van donaties aan goede doelen, kosten van abonnementen voor kranten en tijdschriften en kosten voor deelnemen aan andere loterijen. Als je daar eens flink in gaat snijden en ook nog eens checkt of je goedkoper energie kunt afnemen en lagere kosten kunt bewerkstelligen voor verzekeringen, dan blijk je in de praktijk al snel meer dan 500 Euro per jaar te kunnen besparen. Wie wil dat nu niet?


Lotto opzeggen