★★★★★
9.2 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Nationale Postcode Loterij telefoonnummer en adres

Direct gratis telefonisch opzeggen

Schriftelijke opzegging kan tot vier weken duren

Contact Contact arrow
 • De snelste manier van opzeggen
 • Meest gekozen
 • Een medewerker van Nationale Postcode Loterij belt je terug
 • Een medewerker van de organisatie belt je terug

Let op: je kunt ook direct GRATIS telefonisch opzeggen! (Schriftelijke opzegging kan tot 4 weken duren)

Postcodeloterij contact gegevens

Je kunt contact opnemen met de Postcodeloterij via het telefoonnummer 088 - 020 1010. De klanten- of ledenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag is de Postcodeloterij telefonisch niet bereikbaar. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Gratis telefonisch de Postcodeloterij stopzetten? Start hieronder met het invullen van de opzegbrief en er verschijnt een gratis CallBanner. Je wordt doorverbonden met een medewerker van de Postcodeloterij om jouw deelname te beëindigen.

Adres Postcodeloterij

Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig

Nationale Postcode Loterij contactinformatie

Telefoonnummer Postcodeloterij

De Postcodeloterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 10.00 uur 's ochtends tot 16.00 uur 's middags. Je kunt het telefoonnummer 088 - 020 1010 gebruiken. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adres Postcodeloterij

Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM

Klantenservice Postcodeloterij

De klantenservice van de Postcodeloterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso. Krijg je de klantenservice telefonisch niet te pakken? Dan kun je ook een opzegbrief per post versturen of via onze verzendservice. In dat laatste geval is het stopzetten van jouw deelname gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het stopzetten van je deelname? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om alsnog de beëindigen in orde te maken.

Contact Postcodeloterij

Heb je alle gegevens bij de hand om het stoppen van je deelname direct goed te regelen? Naast je adresgegevens (waaronder natuurlijk je postcode!) kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd. Je kunt via verschillende kanalen contact opnemen:

 • Bellen met de ledenservice op het nummer 088 - 020 1010 (lokaal tarief)
 • Gratis bellen via CallBanner op opzeggen.nl
 • Online via de website postcodeloterij.nl
 • Stuur een brief naar het adres van de Postcodeloterij
 • Stuur een aangetekende brief met track & trace

Postcodeloterij bellen

Wil de de Postcodeloterij bellen om je deelname te stoppen? Zorg dat je goed voorbereid bent. De medewerker van de Postcodeloterij zal proberen je te behouden als deelnemer. Krijg je een mooie aanbieding en vind je dat interessant? Mooi meegenomen natuurlijk! Maar als je belt, laat je dan niet verleiden tot het verlengen van je deelname. Je kunt altijd opnieuw starten met deelnemen aan de Postcodeloterij!

Postcodeloterij adreswijziging

Wil je een adreswijziging doorgeven aan de Postcodeloterij? Ook daarvoor kun je eenvoudig bellen met de ledenservice van de loterij. Je kunt mee blijven spelen met je lotnummers van je oude adres, je kunt de lotnummers om laten zetten naar de postcode van je nieuwe adres, of je kunt meespelen op beide adressen.

Postcodeloterij.nl

Op de website van de Postcode loterij vind je ook alle contactinformatie. Het is wel even zoeken voordat je daadwerkelijk de benodigde informatie hebt gevonden. Eerst krijg je nog te zien hoeveel er gedoneerd wordt aan goede doelen en moet je nog een paar keer door klikken. Maar het is gewoon mogelijk om op te zeggen via postcodeloterij.nl, dus geef niet op!

Stopzetten post Postcodeloterij

In onze opzegbrief kun je aangeven dat je geen reclame wilt ontvangen. Handig wanneer je niet wekelijks post wilt ontvangen van de Postcode loterij de komende jaren. Hou er rekening mee dat het verwerken van deze wens enige tijd in beslag kan nemen en dat je dus nog een keer post gaat ontvangen. Maar de Postcodeloterij doet wat zij belooft en stopt uiteindelijk met het versturen van reclame via de post. Bel je met de Postcodeloterij om je deelname te stoppen? Vergeet dan niet om direct ook door te geven dat je geen reclame meer wilt ontvangen en dat je ook niet meer gebeld wilt worden over nieuwe aanbiedingen.

Besparing

Weet jij hoeveel geld je uitgeeft aan je deelname aan de Postcodeloterij? Er zijn 14 trekkingen per jaar en per trekking betaal je €13,50. Dat komt neer op een bedrag van €189,- per jaar! Daar kun je zelf al heel snel een nieuwe fiets voor kopen. En dan weet je zeker dat je 'm krijgt...
Overigens sowieso een goede actie om te nemen; check op je rekeningafschriften van je bank eens waar je allemaal automatische afschrijvingen voor hebt. Op opzeggen.nl zien we namelijk dat erg veel opzeggers meerdere organisaties tegelijkertijd opzeggen. Vaak zijn dit loterijen, maar ook magazines, kranten en donaties worden vaak opgezegd. Met name bij loterijen en donaties zien we dat veel mensen automatische incasso's hebben lopen bij meerdere organisaties en dat deze achter elkaar worden opgezegd. Dat moet een flinke jaarlijkse besparing opleveren!

Hoe vaak speel jij mee?

De Postcodeloterij staat erom bekend dat veel deelnemers meespelen met meerdere loten. Daarmee krijg je meer geld als jouw straat de gelukkige is. Maar zolang jouw straat niet de gelukkig is, betekent dit dat je erg veel geld per jaar uitgeeft aan de Postcodeloterij!

Postcodeloterij in het nieuws

Regelmatig verschijnen er berichten over de Nationale Postcode loterij in het nieuws. Vooral het jaarlijkse goede doelen gala is een moment waarop veel media berichten over de bedragen die worden overgemaakt naar goede doelen. Ook verschijnen er nogal eens berichten in de media over het openstellen van de Nederlandse gokmarkt, zodat er wat meer concurrentie ontstaat. Nu zijn er eigenlijk slechts 2 organisaties die de loterijmarkt in Nederland beheersen, de Goede Doelen Loterijen (waar de Nationale Postcode Loterij, de Bankgiroloterij en de Vriendenloterij onder vallen) en de Nederlandse Loterij Organisatie (waar o.m. de Lotto en de Staatsloterij onder vallen). De verwachting is dat na openen van de markt de bestaande twee organisaties fors marktaandeel gaan verliezen in Nederland.

Social media Postcodeloterij

Je kunt de Postcodeloterij ook bereiken via Facebook op https://www.facebook.com/postcodeloterij en via Twitter.


Nationale Postcode Loterij opzeggen