★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

VriendenLoterij telefoonnummer en adres

Telefoonnummer VriendenLoterij

Je kunt VriendenLoterij bereiken via het telefoonnummer 0900 - 300 1400 (normaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct de VriendenLoterij opzeggen? Gebruik dan onderstaande opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres VriendenLoterij

Vriendenloterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2630 organisaties
  • Veilig

VriendenLoterij contactinformatie

Telefoonnummer VriendenLoterij

De VriendenLoterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds. Je kunt het telefoonnummer 0900 300 1400 gebruiken. De kosten voor dit nummer zijn niet hoger dan bellen naar een normaal vast nummer. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adresgegevens VriendenLoterij

Vriendenloterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK AMSTERDAM

Klantenservice VriendenLoterij

De klantenservice van de VriendenLoterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je opzegging gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over je opzegging? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om je opzegging alsnog in orde te maken.

Contact VriendenLoterij

Heb je alle gegevens bij de hand om je opzegging direct goed te regelen? Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd.


VriendenLoterij opzeggen