★★★★★
9.2 op basis van 2531 beoordelingen Kiyoh

VriendenLoterij telefoonnummer en adres

Vriendenloterij contact

Wil je contact opnemen met de Vriendenloterij? Om je deelname bij de Vriendenloterij te stoppen kun je bellen naar telefoonnummer 088 - 020 1020. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct de Vriendenloterij online opzeggen? Gebruik dan hieronder de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Vriendenloterij

Vriendenloterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2531 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

VriendenLoterij contactinformatie

Telefoonnummer Vriendenloterij

De ledenservice van de Vriendenloterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 10 uur 's ochtends tot 16.00 uur 's middags. Het telefoonnummer van de Vriendenloterij is 088 - 020 1020 (dit is geen gratis telefoonnummer, je betaalt het standaard tarief voor lokaal bellen). Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags. Dat zijn namelijk uren waarop het minste gebeld wordt.

Adres Vriendenloterij

Vriendenloterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM

Klantenservice Vriendenloterij

Het telefoonnummer van de klantenservice van de Vriendenloterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op maandagochtend of net na een incasso ronde. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Gebruik dan het postadres voor het uitschrijven of gebruik de handige online opzegservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je afmelding gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het stopzetten van je deelname? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om het stopzetten van je deelname alsnog in orde te maken.

Vriendenloterij contact

Als je contact opneemt met de Vriendenloterij, zorg dan dat je alle gegevens bij de hand hebt om je opzegging direct goed te regelen. Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd.

Vriendenloterij opzeggen brief

Je kunt je deelname aan de Vriendenloterij ook met een brief stopzetten. Wij geven je hierboven al direct een voorbeeld hoe deze opzegbrief eruit kan zien. Vul de gevraagde gegevens in en je kunt de opzegbrief eenvoudig downloaden. Stuur de brief naar het adres van de Vriendenloterij en het opzeggen van je deelname wordt geregeld. Als je de opzegbrief aangetekend wilt versturen, dan kun je beter gebruik maken van onze opzegservice. Bij ons betaald je namelijk slechts 6,99 Euro voor het aangetekende versturen van je opzegbrief naar de Vriendenloterij, terwijl je bij het postkantoor 8,40 Euro betaald, voor exact dezelfde service! Je kunt bij opzeggen.nl dus ook nog geld besparen.

Geen contact meer met de Vriendenloterij

Wil je na het uitschrijven niet meer gebeld worden door de Vriendenloterij? Geef dat dan aan in je opzegbrief. Opzeggen.nl biedt hiervoor al direct een optie. Als je dit aangeeft in je opzegbrief, dan zal de Vriendenloterij geen telefonisch contact meer met je opnemen.

Stopzetten post Vriendenloterij

De Vriendenloterij stuurt jaarlijkse vele honderduizenden reclames via de post. Iedereen kent deze enveloppen wel; je hebt iets gewonnen dus het is van het grootste belang dat je de envelop opent. Vervolgens krijg je te lezen dat je iets hebt gewonnen en dat je slechts je lot hoeft te activeren om je prijs te bemachtigen. Vervolgens zit je vast aan maandelijkse deelname aan de Vriendenloterij.

En dan moet je weer contact opnemen met de Vriendenloterij om je deelname op te zeggen. Dat kan erg vervelend zijn. Je kunt bij je opzegging ook direct aangeven dat je geen post meer wilt ontvangen van de Vriendenloterij. Dan ben je ook direct verlost van de vele enveloppen. Hou er rekening mee dat het enkele maanden kan duren voordat dit is doorgevoerd. Het kan dus voorkomen dat je nog 1 of 2 reclames ontvangt van de Vriendenloterij.

Welke contactoptie werkt het best?

Je kunt de Vriendenloterij opzeggen per brief, via de telefoon of online. Je kunt via opzeggen.nl gratis telefonisch uitschrijven. Handig en snel, want telefonisch afmelden kan direct, terwijl schriftelijk afmelden een paar weken kan duren. Wanneer je de opzegbrief voor de Vriendenloterij invult, dan verschijnt er een 'CallBanner'. Hierin kun je je telefoonnummer opgeven, waarna je gratis en direct wordt doorverbonden met een medewerker van de Vriendenloterij. Je kunt natuurlijk ook bellen met het telefoonnummer van de Vriendenloterij, 088 - 020 1020.

De Vriendenloterij per brief opzeggen kan altijd. Nadeel is dat het wat langer duurt voordat daadwerkelijk is opgezegd. Voordeel is dat je geen medewerker te woord hoeft te staan die gaat proberen je als deelnemer te behouden. Naar de brievenbus lopen is vervelend, dus je kunt ook opzeggen via opzeggen.nl. Lekker makkelijk.

Online opzeggen kan via de website van de Vriendenloterij. Ze bieden een webformulier waarmee je kunt uitschrijven van deelname. De plek waar je dit kunt regelen wijzigt nogal eens, dus we kunnen je slechts verwijzen naar de website van de Vriendenloterij waar je zelf op zoek zult moeten gaan naar de opzegpagina.

In het kort heb je de volgende mogelijkheden om je deelname aan de loterij te stoppen:

  • Gratis telefonisch opzeggen via de CallBanner van opzeggen.nl
  • Telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 088 - 020 1020 (lokaal tarief)
  • Opzeggen met een opzegbrief
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl met track & trace
  • Opzeggen via het webformulier op de website van de Vriendenloterij (gratis)

Social media Vriendenloterij

De klantenservice (of ledenservice) van de Vriendenloterij heeft ook een webcare team. Dit team handelt vragen af die gesteld worden via social media. Je kunt een (privé) bericht sturen via de Vriendenloterij Facebookpagina of via Twitter.

Hoe zeg ik nee tegen de medewerker van de Vriendenloterij?

Je kunt de Vriendenloterij bereiken via het telefoonnummer 088 - 020 - 1020. Wij krijgen vaak te horen dat het erg lastig is om je deelname te stoppen via dit telefoonnummer van de Vriendenloterij. De medewerker die je aan de lijn krijgt zal er alles aan doen om je te behouden als deelnemer. Ze bieden je zelfs aan om 1 of 2 maanden gratis mee te spelen met de loterij. Het is natuurlijk aan jou hoe je hier mee omgaat, maar onze ervaring leert dat rustig blijven en blijven herhalen het beste werkt; hoe vaak ook wordt gevraagd of je echt niet wilt blijven deelnemen, zo vaak blijf jij herhalen dat je je deelname wilt stopzetten.

Online Vriendenloterij opzeggen per mail

We krijgen geregeld de vraag van opzeggers of ze de Vriendenloterij per mail kunnen opzeggen. De Vriendenloterij biedt geen algemeen e-mailadres om deelname online te stoppen. Je kunt gebruik maken van een online formulier op de website van de Vriendenloterij of je kunt bellen met het telefoonnummer van de Vriendenloterij. Onze online opzegservice heeft met de Vriendenloterij afspraken gemaakt over het aanleveren van afmeldingen. Wij sturen deze naar een specifiek e-mailadres middels gecertificeerde mail. Zo weten we altijd zeker dat uitschrijven is gelukt.

Redenen om te stoppen

We hebben aardig wat onderzoek gedaan naar redenen waarom deelnemers aan de Vriendenloterij hun deelname stoppen. De meest gehoorde zijn 'ik win nooit iets' en 'ik wil geld besparen'. Beiden prima argumenten om je uit te schrijven. We horen ook veel dat opzeggers de Postcodeloterij en/of de bankgiroloterij opzeggen en dan ook direct maar uitschrijven bij de Vriendenloterij. Die combinatie zorgt er in ieder geval voor dat er aardig wat bespaard wordt op jaarbasis. Een paar honderd Euro is snel verdiend. Een reden om te stoppen die we ook tegenkwamen, verbaasde ons. Opzeggers gaven aan dat ze tureluurs werden van alle pogingen van de loterijen om meer en meer loten te slijten en dat ze daar nu helemaal van af wilden.

Tips om te besparen

Stop jij ook met meespelen met de loterij om geld te besparen? Dan hebben wij nog een goede tip voor je. Check eens je bankrekening over een periode van de laatste 3 maanden. Je kunt dan eenvoudig zien waar je allemaal geld aan uitgeeft (met name welke automatische incasso's je allemaal hebt). Je zult zien dat je al snel allerlei abonnementen en donaties kunt opzeggen waarmee je nog meer geld bespaart. En heb je bijvoorbeeld al gedurende meer dan 3 jaar dezelfde verzekering of dezelfde energieleverancier? Dan is de kans echt erg groot dat je op die kosten ook kunt besparen!


VriendenLoterij opzeggen