★★★★★
9.2 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

VriendenLoterij telefoonnummer en adres

Direct gratis telefonisch opzeggen

Schriftelijke opzegging kan tot vier weken duren

Contact Contact arrow
 • De snelste manier van opzeggen
 • Meest gekozen
 • Een medewerker van VriendenLoterij belt je terug
 • Een medewerker van de organisatie belt je terug

Let op: je kunt ook direct GRATIS telefonisch opzeggen! (Schriftelijke opzegging kan tot 4 weken duren)

Vriendenloterij contact

Wil je contact opnemen met de Vriendenloterij? Om je deelname bij de Vriendenloterij te stoppen kun je bellen naar telefoonnummer 088 - 020 1020. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Geen zin om te bellen met de Vriendenloterij? Gebruik dan hieronder de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Vriendenloterij

Vriendenloterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5024 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig

VriendenLoterij contactinformatie

Telefoonnummer Vriendenloterij

De ledenservice van de Vriendenloterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 10 uur 's ochtends tot 16.00 uur 's middags. Het telefoonnummer van de Vriendenloterij is 088 - 020 1020 (dit is geen gratis telefoonnummer, je betaalt het standaard tarief voor lokaal bellen). Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags. Dat zijn namelijk uren waarop het minste gebeld wordt.

Adres Vriendenloterij

Vriendenloterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM

Klantenservice Vriendenloterij

Het telefoonnummer van de klantenservice van de Vriendenloterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op maandagochtend of net na een incasso ronde. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Gebruik dan het postadres voor het uitschrijven of gebruik de handige online opzegservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je afmelding gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het stopzetten van je deelname? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om het alsnog in orde te maken.

Vriendenloterij contact

Als je contact opneemt met de Vriendenloterij, zorg dan dat je alle gegevens bij de hand hebt om je opzegging direct goed te regelen. Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd.

Vriendenloterij brief

Je kunt je deelname aan de Vriendenloterij ook met een brief stopzetten. Wij geven je al direct een voorbeeld hoe deze eruit kan zien. Vul de gevraagde gegevens in en je kunt de brief eenvoudig downloaden. Stuur de brief naar het adres van de Vriendenloterij. Als je de brief aangetekend wilt versturen, dan kun je beter gebruik maken van onze opzegservice. Bij ons betaal je namelijk minder voor het aangetekende versturen naar de Vriendenloterij, dan bij het postkantoor voor exact dezelfde service! Je kunt hier dus ook nog geld besparen.

Geen contact meer met de Vriendenloterij

Wil je na het uitschrijven niet meer gebeld worden door de Vriendenloterij? Geef dat dan aan in je brief. Wij bieden hiervoor al direct een optie. Als je dit aangeeft in je brief, dan zal de Vriendenloterij geen telefonisch contact meer met je opnemen.

Stopzetten post Vriendenloterij

De Vriendenloterij stuurt jaarlijkse vele honderduizenden reclames via de post. Iedereen kent deze enveloppen wel; je hebt iets gewonnen dus het is van het grootste belang dat je de envelop opent. Vervolgens krijg je te lezen dat je iets hebt gewonnen en dat je slechts je lot hoeft te activeren om je prijs te bemachtigen. Vervolgens zit je vast aan maandelijkse deelname aan de Vriendenloterij.

En dan moet je weer contact opnemen met de Vriendenloterij om je deelname te stoppen. Dat kan erg vervelend zijn. Je kunt bij ons direct ook aangeven dat je geen post meer wilt ontvangen van de Vriendenloterij. Dan ben je ook direct verlost van de vele enveloppen. Hou er rekening mee dat het enkele maanden kan duren voordat dit is doorgevoerd. Het kan dus voorkomen dat je nog 1 of 2 reclames ontvangt van de Vriendenloterij.

Welke contactoptie werkt het best?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de Vriendenloterij; per brief, via de telefoon of online. Je kunt via deze website gratis telefonisch uitschrijven. Handig en snel, want telefonisch afmelden kan direct, terwijl schriftelijk afmelden een paar weken kan duren. Wanneer je de brief voor de Vriendenloterij invult, dan verschijnt er een 'CallBanner'. Hierin kun je je telefoonnummer opgeven, waarna je gratis en direct wordt doorverbonden met een medewerker van de Vriendenloterij. Je kunt natuurlijk ook bellen met het telefoonnummer van de Vriendenloterij, 088 - 020 1020.

De Vriendenloterij een opzegbrief sturen kan altijd. Nadeel is dat het wat langer duurt voordat daadwerkelijk is stopgezet. Voordeel is dat je geen medewerker te woord hoeft te staan die gaat proberen je als deelnemer te behouden. Naar de brievenbus lopen is vervelend, dus dat kun je ook door ons laten doen! Lekker makkelijk.

Online contact opnemen kan via de website van de Vriendenloterij. Ze bieden een webformulier waarmee je je kunt uitschrijven van deelname. De plek waar je dit kunt regelen wijzigt nogal eens, dus we kunnen je slechts verwijzen naar de website van de Vriendenloterij waar je zelf op zoek zult moeten gaan naar de juiste pagina.

In het kort heb je de volgende mogelijkheden om je deelname aan de loterij te stoppen:

 • Gratis bellen via de CallBanner op deze webpagina
 • Bellen naar het telefoonnummer 088 - 020 1020 (lokaal tarief)
 • Een opzegbrief sturen
 • Een aangetekende brief sturen via deze website met track & trace
 • Via het webformulier op de website van de Vriendenloterij (gratis)

Social media Vriendenloterij

De klantenservice (of ledenservice) van de Vriendenloterij heeft ook een webcare team. Dit team handelt vragen af die gesteld worden via social media. Je kunt een (privé) bericht sturen via de Vriendenloterij Facebookpagina of via Twitter.

Hoe zeg ik nee tegen de medewerker van de Vriendenloterij?

Je kunt de Vriendenloterij bereiken via het telefoonnummer 088 - 020 - 1020. Wij krijgen vaak te horen dat het erg lastig is om je deelname te stoppen via dit telefoonnummer van de Vriendenloterij. De medewerker die je aan de lijn krijgt zal er alles aan doen om je te behouden als deelnemer. Ze bieden je zelfs aan om 1 of 2 maanden gratis mee te spelen met de loterij. Het is natuurlijk aan jou hoe je hier mee omgaat, maar onze ervaring leert dat rustig blijven en blijven herhalen het beste werkt; hoe vaak ook wordt gevraagd of je echt niet wilt blijven deelnemen, zo vaak blijf jij herhalen dat je je deelname wilt stopzetten.

Online Vriendenloterij per mail bereiken

We krijgen geregeld de vraag of de Vriendenloterij ook per mail bereikbaar is. De Vriendenloterij biedt geen algemeen e-mailadres om deelname online te stoppen. Je kunt gebruik maken van een online formulier op de website van de Vriendenloterij of je kunt bellen met het telefoonnummer van de Vriendenloterij. Onze online opzegservice heeft met de Vriendenloterij afspraken gemaakt over het aanleveren van afmeldingen. Wij sturen deze naar een specifiek e-mailadres middels gecertificeerde mail. Zo weten we altijd zeker dat uitschrijven is gelukt.

Redenen om te stoppen

We hebben aardig wat onderzoek gedaan naar redenen waarom deelnemers aan de Vriendenloterij hun deelname stoppen. De meest gehoorde zijn 'ik win nooit iets' en 'ik wil geld besparen'. Beiden prima argumenten om je uit te schrijven. We horen ook veel dat uitschrijven bij de Postcodeloterij en/of de bankgiroloterij gepaard gaat met uitschrijven bij de Vriendenloterij. Die combinatie zorgt er in ieder geval voor dat er aardig wat bespaard wordt op jaarbasis. Een paar honderd Euro is snel verdiend. Een reden om te stoppen die we ook tegenkwamen, verbaasde ons. Deelnemers gaven aan dat ze tureluurs werden van alle pogingen van de loterijen om meer en meer loten te slijten en dat ze daar nu helemaal van af wilden.

Tips om te besparen

Stop jij ook met meespelen met de loterij om geld te besparen? Dan hebben wij nog een goede tip voor je. Check eens je bankrekening over een periode van de laatste 3 maanden. Je kunt dan eenvoudig zien waar je allemaal geld aan uitgeeft (met name welke automatische incasso's je allemaal hebt). Je zult zien dat je al snel allerlei abonnementen en donaties kunt stoppen waarmee je nog meer geld bespaart. En heb je bijvoorbeeld al gedurende meer dan 3 jaar dezelfde verzekering of dezelfde energieleverancier? Dan is de kans echt erg groot dat je op die kosten ook kunt besparen!


VriendenLoterij opzeggen