★★★★★
9.2 op basis van 2546 beoordelingen Kiyoh

Troskompas telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Troskompas

Je kunt Troskompas bereiken via het telefoonnummer 0900 - 9770. Voor dit nummer betaal je €0,35 per gesprek. Als je met een mobiele telefoon belt naar dit nummer, dan komen daar nog de belminuten van je mobiele provider bij.

Liever niet bellen maar direct online je opzegging regelen? Gebruik dan onze opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Troskompas

Troskompas
Postbus 1431
1000 BK AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2546 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

Troskompas contactinformatie

Telefonisch contact opnemen met Troskompas

Troskompas is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur op het telefoonnummer 0900 9770. Dit telefoonnummer kost 35 eurocent per gesprek en de kosten van je mobiele telefoon. De meeste kans om direct iemand te spreken zonder wachtrij heb je tussen 14.00 uur en 16.00 's middags of op zaterdag.

Adresgegevens Troskompas

Troskompas
Postbus 1431
1000 BK AMSTERDAM

Klantenservice Troskompas

De klantenservice van Troskompas is op sommige momenten lastig te bereiken. Krijg je de klantenservice moeilijk te pakken? Of wil je opzeggen buiten de openingstijden van de klantenservice? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice van opzeggen.nl. Je ontvangt van Troskompas een bevestiging van je opzegging.

Contact Troskompas

Troskompas geeft op haar website aan dat je voor een opzegging het beste het 0900 nummer kunt bellen. De kans is groot dat je een betere aanbieding krijgt om zo te proberen je als abonnee te behouden. Aan jou natuurlijk de keuze of je hier op ingaat.

Heb je geen zin in een behoudgesprek met een medewerker van Troskompas? Dan kun je ook opzeggen via een formulier op de website van Troskompas. Wil je opzeggen en niet meer door Troskompas benaderd worden (telefonisch of via reclame), dan kun je de opzegbrief van opzeggen.nl gebruiken. Wanneer je hier je zogenaamd Recht van Verzet activeert, dan verschijnt er direct een extra alinea in je opzegbrief die ervoor zorgt dat je niet meer benaderd mag worden door Troskompas. Makkelijker kan het niet.


Troskompas opzeggen